Top 7 predivnih mjesta Europe koje morate vidjeti ove godine

Top 7 predivnih mjesta Europe koje morate vidjeti ove godine. Ako ste se odlučili na putovanje ove godine savjetujemo vam da pogledate ovih 7 predivnih mjesta Europe koje morate vidjeti ove godine. Uz opis svakog mjesta stavili smo i link koji vodi do aktualnih cijena noćenja u hotelima i apartmanima, a za jeftin prijevoz savjetujemo da kupite avionsku kartu preko tražilice Skyscanner. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nam ostavite poruku ili komentar na kraju teksta.

Neuschwanstein castle in Bavarian alps, Germany

Neuschwanstein castle in Bavarian alps, Germany

Neuschwanstein

Predivni dvorac Neuschwanstein je svake godine jedno od najposebnijih mjesta koje možete posjetiti. Za boravak u blizini dvorac kliknite ovdje – Smještaj u blizini dvorca Neuschwanstein.

Sintra

Ako mislite da ste vidjeli Portugal samo zato što ste bili u Lisabonu i Portu onda se varate. Sintra je najslikovitije mjesto Portugala. Za smještaj u blizini Sintre kliknite ovdje – hoteli u blizini Sintre.

Santorini

A što reći za ovaj otok osim da spada među najljepše, najslikovitije i najromantičnije otoke svijeta. Za jeftin i odličan smještaj preporučujemo da kliknete ovdje – Smještaj na otoku Santoriniju

Ronda

U predivnoj Španjolskoj nalazi se veličanstveno mjesto Ronda. Ako volite slikovita i skrivena mjesta uživati ćete ovdje. Nadamo se samo da se ne bojite visine. Za smještaj kliknite ovdje – Hoteli u mjestu Ronda

Plitvička Jezera

Imate sreću jer se nalaze u Hrvatskoj, a spadaju u top 5 najljepših jezera i nacionalnih parkova svijeta. Za smještaj možete pogledati ovdje – Jeftin smještaj na Plitvicama

Hallstatt

Najbolje od Austrije. Ako želite romantično mjesto, odlične restorane, vrhunsku gastro ponudu, a opet želite da mjesto bude srednjevjekovno i slikovito onda je Hallstatt najbolje što možete izabrati. Za smještaj kliknite ovdje – Cijene hotela u Hallstattu.

Zakintos

Otok Zakintos i njegova plaža brodoloma (Shipwreck beach – Navagio) nešto je spektakularno i posebno. Ako volite rajske plaže, predivno plavo more i tražite destinaciju za ljetovanje Zakintos je tada jedan od najboljih izbora. Pogledajte cijene hotela klikom ovdje – Smještaj na otoku Zakintosu.

Credits. Zakynthos by Tomas Marek/123rf

Credits. Zakynthos by Tomas Marek/123rf

Leave a Reply