Top 5 stvari kojih neće biti ni u 2021.godini

Zbog pandemije u svijetu imali smo možda i najgoru godinu koju mnogi pamte, a na žalost izgleda da će tako ostati i do ljeta po pitanju mnogih stvari. Donosimo popis stvari koje neće biti moguće ni do sredine 2021.godine, a možda niti kroz cijelu godinu.

Party u klubovima na moru

Partijanje na moru kakvog mnogi pamete nije bilo u 2020.godini, a po mnogim izvorima neće biti partijanja u klubovima niti u sezoni 2021. Jednostavno treba duži period da bi se takvo blisko okupljanje održalo.

Koncerti

Mnogi koncerti i koncertni festivali su zakazani za 2021.godinu, ali oni do lipnja se polako već otkazuju ili se otome razmišlja. U nekim dijelovima svijeta će tražiti dokaz o cijepljenju i pcr test prije nego što možete pristupiti koncertim dvoranama.

Festivali

Festivali od kojih su mnogi u veljači, ožujku i travnju se već sada otkazuju, a mnogi izvori kažu kak će se i u 2021.godini otkazati najveći festivali za proljeća jer pandemija nije prestala i stvari se nisu popravile.

Filmovi u kinima

Iako su kina bila na kratko otvorena, opet su zatvorena, a po svemu sudeći ostat će tako do veljače iako mnogi vlasnici kina razmatraju opciju da se ona otvore tek od travnja kada bi već velik broj stanovništva bio cijepljen, a i očekuje se do tada smirivanje 2 vala covida.

Slobodna putovanja

Kako se covid ne smanjuje onom brzinom koja je bila predviđena i putovanja neće biti ista. Mnog kompanije traže cijepljenje, a i pcr test u najmanju ruku. Neke destinacije će ostati zatvorene sve do ljeta, a ograničit će i broj putnika koji može posjetiti određeno mjesto.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za zimu 2020 i proljeće 2021.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits: photo airline lowcost by Bilal el Daou from pixabay

Leave a Reply