Top 5 razloga zašto posjetiti Zakintos ove godine

Otok Zakintos ima neke od najljepših plaža u Europi, a nudi poseban ugođaj, bogatu povijest i kulturu. Ovo je top 5 razloga zašto trebate posjetiti Zakintos ove godine. Putovanja za Zakintos možete pronaći preko Putujmo Jeftino stranice.

Otok Zakintos je jedna od 10 najpopularnijih destinacija za ljetovanje zadnje tri godine, a tako će biti i ove godine. Želite li uhvatiti najmanje cijene ljetovanja na ovom otoku preporučujemo da putovanja rezervirate već sada. Možete ih pogledati ovdje – Putovanja na Zakintos.

Predivne plaže

Zakintos je prepun plaža, a jedna od najslavnijih plaža na svijetu se nalazi upravo ovdje. Slavna Navagio (Shipwreck) plaža se nalazi ovdje (fotografija ispod) i dovoljan je razloga zašto posjetiti ovaj otok.

Vodeni sportovi i zabava

Ako volite surfanje, ronjenje, istraživanje morskih dubina ili možda zipline i bungee jumping onda morate posjetiti Zakintos jer je ovaj otok prepun zabave i mjesta za vodene sportove.

Vrhunska gastro ponuda

Hranu sa Zakintosa zaista morate probati, a ako ste strastveni zaljubljenik u dobru klopu onda vam moramo savjetovati da što prije posjetite ovaj predivan slikovit otok.

Zakintos je prirodan Raj na Zemlji

Zakintos ima savršenu arhitekturu, na svakom koraku crkve, predivne kamene ulice, vrhunski izbor događanja i jednostavno je jedno predivno mjesto na kojem možete uživati u jednom hedonističkom odmoru.

Smještaj nije skup

Ako ne pazite na cijene onda vam ovo nije bitno, ali dobro je znati kako su smještaji na Zakintosu i do 40% povoljniji od onih na Santoriniju, Rodosu ili Mykonosu.

Leave a Reply