Top 5 razloga zašto posjetiti Maltu ovo ljeto

Malta je jedan od najvećih i najljepših otoka na Mediteranu, a poznata je po svojoj slikovitosti, arhitekturi i romantičnoj atmosferi. Pogledajte 5 razloga zašto bi trebali posjetiti Maltu ovog ljeta. Za jeftina putovanja predlažemo da posjetite stranicu Putujmo Jeftino.

Jeftinija je od odmora na Jadranu

U prosjeku za ljetovanje na Jadranu treba izdvojiti oko 2000 kuna za 7 noćenja u apartmanu u Dalmaciji ili još i više ako planira ljetovanje u Istri. Odmor na Malti u srpnju iznosi manje od 3000 kuna za 7 dana boravka u hotelu i još imate u tom iznosu uključenu i avionsku kartu. Pogledajte – hoteli na Malti.

Arhitektura

Ako volite slikovitu i neobičnu arhitekturu i predivne kamenite ulice onda ćete uživati u svakom trenutku provedenom na ovom otoku koji je prepun slikovitih sela i starih srednjovjekovnih gradova.

Popeye selo

Malta je otok na kojem se nalazi slvno Popeye selo kao iz poznatog filma i crtića. Riječ je o jednom od najslikovitijih sela Europe.

Čisto i toplo more

Na  Malti je temperatura mora oko 27°C, a more je predivno i čisto. Ako volite čisto more i predivne rajske plaže onda morate izabrati putovanje na Maltu.

Zbog Valette

Grad Valetta je europska prijestolnica kulture i grad bogate povijesti. Ovdje možete uživati u predivnim restoranima i čarobnim ulicama prepunima spomenika i skrivenih malih mjesta za romantične trenutke.

 

Potražite hotele odmah u tražilici ispod. Upišite MALTA, upišite datume (izaberite) i stisni sarch/pretraži.Booking.com

Source: Robert Wilson/Malta/123RF

Source: Robert Wilson/Malta/123RF

Leave a Reply