Top 5 mjesta za Advent u Hrvatskoj ove godine

Pripremite se za Adventsko putovanje ove godine i već sada planirajte gdje mislite provesti praznike i blagdane u prosincu. Naša preporuka je da izaberete bilo koju od ovih 5 destinacija ovisno o tome što očekujete i tražite od mjesta za Advent i sigurno nećete pogriješiti.

Source: Photo by xbrchx/Zagreb/123rf

Source: Photo by xbrchx/Zagreb/123rf

Zagreb

Zagreb je već tri godine u top 3 pa i na prvom mjestu najboljih gradova za Advent. Ako želite već danas možete vrlo jeftino rezervirati smještaj u centru Zagreba uz park Zrinjevac i osigurati si jeftino top lokaciju za Advent ove godine. Provjerite cijene ovdje – Cijene hotela i apartmana u Zagrebu

Opatija

Romantična i slikovita Opatija biti će najbolji izbor za parove i sve zaljubljene. Povedite dragu osobu u Opatiju i priuštite si dobru zabavu, ali i romantično opuštanje u jednom od najboljih wellness centara u Hrvatskoj. Velik izbor smještaja po odličnim cijenama možete rezervirati već danas klikom na ovaj link.

Zadar

Ako tražite grad koji vijek ima dobru vibru i odličnu atmosferu onda vas Zadar nikada neće razočarati. Preporučujemo vikend putovanje za Advent ove godine. Smještaj u centru Zadra očekuje vas već od 200 kuna po noćenju.

Osijek

Dobra piva, kuhano vino, šopingiranje i dobra atmosfera uvijek prevladavaju u predivnom Osijeku. Advent se u Osijeku kao i u drugim velikim gradovima održava na više lokacija. Do Osijeka možete autom,  vlakom ili autobusom.

Varaždin

Barokni grad je uvijek predivan, a pogotovo kada je okičen i pod snijegom. Ove godine za svoje vikend putovanje za Advent izaberite predivni Varaždin.Booking.com

Leave a Reply