Top 5 mjesta Rusije za posjetiti

Rusija je predivna i velika zemlja koja nudi velik broj čarobnih gradova, slikovitih sela te velik broj znamenitosti. Ukoliko ste se odlučili za jednu avanturu i posjet Rusiji predlažemo da posjetite barem jedno od sljedećih mjesta. Ispod teksta se nalaze fotografije mjesta preuzete s Instagrama. Top 5 mjesta Rusije za posjetiti.

Do Rusije možete putovati jeftino avionom iz Zagreba (Moskva ili Sankt Peterburg), ali isto tako i iz obližnjih zračnih luka kao što su beogradska Nikola Tesla ili iz glavne zračne luke u Budimpešti. Cijena leta iz Zagreba za Moskvu ili Sankt Peterburg u prosjeku iznosi oko 1500 kuna, a od tih zračnih luka dalje možete jeftino putovati na ostale destinacije Rusije.

Moskva

Najveći grad Rusije i grad koji nudi najveći izbor muzeja, galerija, kipova, restorana, muzeja,crkvi i hotela. Moskva je bez imalo razmišljanja najbolja i najposebnija destinacija Rusije. Pogledajte – cijene noćenja u Moskvi.

Sankt Peterburg

Sankt Peterburg glasi kao jedini grad Rusije koji ima mnogo toga sličnog s ostalim velikim gradovima Europe. Sankt Peterburg slovi i kao najslikovitiji grad Rusije, a uživat ćete ako volite izlaske, dobru hranu i umjetnost. Pogledajte cijene noćenja u Sankt Peterburgu.

Sochi

Mjesto s najboljm resortima i ruska broj jedan destinacija za ljetne, ali i zimske praznike. Uz more se nalazi velik broj predivnih i povoljnih hotela, a grad je bogat kulturom, umjetnošću i velikim brojem klubova i restorana.

Kazan

Kazan je grad koji zaista treba bit posjećen. Ovaj grad je jedan od najveći i najljepših u Rusiji, ali ga turisti slabo posjećuju. Kazan nosi naziv Istanbul Rusije jer spaja Europsku u Azijsku kulturu.

Vladivostok

Brda i zaljevi, to je ono što okružuje ovaj veliki grad. Vladivostok ima odličan grad koji nudi velik izbor sadržaja za zabavu. Tran-sibirska željeznica ima zadnju stanicu upravo u ovom gradu, a on je ujedno i najveća luka Rusije.

Leave a Reply