Top 5 gradova Hrvatske

Hrvatska je super zemlja za turizam zbog predivnog mora, vrhunskih hotela i bogate kulture i povijesti. Ako planirate posjetiti Hrvatsku ove godine predlažemo da putujete između travnja i rujna. Ovo su najboljih gradovi Hrvatske za turizam. Za avionske karte iz Slovenije, Bosne i Srbije za Hrvatske gradove koristite Skyscanner tražilicu, a za rezervaciju hotela predlažemo stranicu Booking.

Credits. Dubrovnik photo by ILanem/123rf

Credits. Dubrovnik photo by ILanem/123rf

Dubrovnik

Najpopularnije odredište za ljubitelje hrane, kulture, mora i slikovitih zidina. Dubrovnik je vrlo skupo odredište, ali to je nebitno u usporedbi s njegovim prirodnim ljepotama.

Zagreb

Za ljubitelje shoppinga, ispijanja kave na špicama i za ljubitelje moderne umjetnosti i noćnog života. Grad Zagreb je super destinacija za kratki city break u trajanju od 2-4 dana.

Zadar

Osim što je sam po sebi predivan, grad Zadar u svojoj blizini ima velik broj slikovitih mjesta s predivnim šetnicama, plažama i restoranima. Za putovanje od lipnja do rujna ovo je najbolji izbor.

Split

Splitska Riva, vrhunski koncerti i obilje zabavne pravi su mamac za one mlađe od 40 godina.

Rovinj

Istarski dragulj koji vrijedi posjetiti kroz cijelu godinu. Rovinj ima odličnu atmosferu, romantičan zalazak sunca, otmjene restorane i u blizini se nalazi i velik broj aquaparkova kao i velik broj slikovitih sela.

Aerial shoot of Old town Rovinj at sunset, Istra region, Croatia.

Aerial shoot of Old town Rovinj at sunset, Istra region, Croatia.

Leave a Reply