Super luksuzna destinacija, Soneva Fushi, Maldivi

Na udaljenosti od samo 30 minuta leta hidro-avionom iz glavnog grada Male-a nalazi se privatni otok resort Soneva Fushi, jedan od najboljih luksuznih ultra resorta na svijetu. Ovdje dolaze slavni i poznati, ali i svi oni koji si mogu priuštiti noćenja koja stoje i do nekoliko tisuća kuna po osobi. Super luksuzna destinacija, Soneva Fushi, Maldivi

credits: Maldives by I.Mikhaylov/123rf

credits: Maldives by I.Mikhaylov/123rf

Ovaj super luksuzni resort nije poput drugih i slovi po pitanju luksuza i usluge kao najposebnije mjesto na ionako već savršenim Maldivima. Ako tražite vrhunsku ljubaznost i uslugu te savršeno mjesto za romantičan i ekskluzivan odmor onda morate posjetiti Sonevu Fushi.

Uživajte u čokoladnim tretmanima, najboljim svjetskim masažama, odmoru na privatnom otoku s jednom od najljepših plaža. All inclusive usluga, sobe u kojima imate najbolju hranu i piće, privatnog batlera, vodiča za jednodnevne odmore na druga mjesta na Maldvima uz privatni transfer avionom do otoka.

Ovakav luksuz na žalost morate platiti oko 5000 kuna za 2 osobe po noćenju. Ako vam to nije problem onda vam savjetujemo da rezervirate ovaj smještaj pri sljedećem putovanju na Maldive. Za sve ostale preporučujemo da kliknu ovdje i barem pogledaju o kakvom je luksuzu riječ.

Kako rezervirati smještaj:

  • Kliknite na ovaj link – SONEVA FUSHI
  • Napravite online rezervaciju
  • Izaberite plaćanje pri dolasku i besplatno otkazivanje ako želite
  • Nakon rezervacije na email koji ostavite pri rezervaciji dobivate pdf s računom i R1 ako je potrebno.

Leave a Reply