Super akcija – Ljetovanje u Novigradu, 7 dana u hotelu u srpnju za 320 €

Pronašli smo savršeno mjesto za ljetovanje u 2024. Hotel Makin u Novigradu za 320 eura po osobi za 7 dana. Po izboru može i više ili manje dana. Akcija vrijedi do 29.11.2023. Ovo je najbolja ponuda koju smo vidjeli ovih godina. Samo za one najbrže. Recimo 7 dana (iako može i manje ili više) ljetovanja u Novigradu u srcu Istre u hotelu Makin. Pa ovo je zaista najniža cijena koju možete pronaći. Odmah bukirajte jer ovo inače košta 60% više.

Hotel Makin je odličan hotel u centru Novigrada . Cijena je po osobi. Dvoje za 640 eura za 7 dana u srpnju. Termine i cijene pogledajte na linku ispod. Ovo je trenutna cijena i vrijedi još par dana pa požurite. Nešto malo skuplje kasnije u 7 i 8mj. Inače je cijena 60% veća. Pa ako želite 7 dana boraviti u hotelu za 320 eura po osobi umjesto recimo za 700 eura po osobi predlažemo da pogledate link ispod, pogledate koji vam datumi odgovaraju i odmah da si osigurate smještaj. Postoje i opcije za obitelj, sobe za više osoba – provjerite link ispod.

HOTEL MAKIN NOVIGRAD ISTRA

 

Trenutno traju najveće black friday akcije, zapratite linkove ispod!

Ako želite još ovakvih hotela za vikend odmor predlažemo da ih uvijek potražite prvo na tražilici jeftinih hotela – klikni ovdje.

Vaš osobni trošak dolaska do smještaja. Cijena po osobi.

Nemojte zaboravit da preko HotelsCombined možete odmah pronaći paket putovanja let + hotel – provjerite to OVDJE.

Posjetite stranicu Jeftina putovanja Hrvatska i pošalji im poruku.

U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2024.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply