Slovenija kao idealna vikend destinacija

Slovenija kao idealna vikend destinacija, Ako se pripremate na putovanje za vikend i neznate gdje putovati predlažemo da pročitate ovaj članak i saznate odlične destinacije Slovenije koje zaista morate posjetiti. Uz svako mjesto stavili smo i 2 linka za rezerviranje apartmana ili hotela. Slovenija je možda i idealna vikend destinacija bez obzira ako ste iz Bosne, Hrvatske ili Srbije.

Vikend ponude za Sloveniju potražite na Putujmo Jeftino stranici. Vikend putovanja za dvoje već od 250 kuna.

Ljubljana

Glavni  grad Slovenije je predivan i slikoviti grad prepun parkova, šetnica, mostova i čarobnog dvorca. Do Ljubljane možete autom, autobusom ili vlakom vrlo brzo i jeftino. Smještaj potražite klikom na linkove ispod.

Smještaj u Ljubljani 1 & smještaj u Ljubljani 2

Bled i Bohinj

Bohinjsko jezero, Bohinj i predivni Bled dva su predivna bisera Slovenije. Ovdje se možete kupati od lipnja do rujna, a u rano proljeće i ranu jesen idealno je mjesto za dolazak s obitelji. Savršeni romantični hoteli, parkovi, šetnice i jezero glavni su razlog zašto mnogi zaljubljeni parovi biraju ova mjesta za romantičan bijeg u dvoje ili za medeni mjesec

Smještaj na Bledu & smještaj na Bohinjskom jezeru 

Triglav

Nacionalni park Triglav jedno je od najposjećenijih mjesta Slovenije i vrlo bitno mjesto koje se nalazi na slovenskom grbu i zastavi. Ako volite planinarenje, šetnje, prirodu i svježi zrak onda zaista trebate posjetiti Triglav. Važno je spomenuti kako se u ponudi osim planinarenja i šetnji nudi i odličan rafting u blizini Triglava.

Ptuj

Mali gradić Ptuj pravo je slikovito i šarmantno mjesto Slovenije koje smo imali priliku posjetiti. Ovdje možete pronaći i odlične wellness hotele pa tako vaš odmor može biti potpun. Mali Ptuj je i jedan od najstarijih gradova Europe.

Smještaj u Ptuju 1 & smještaj u Ptuju 2

Source: Samotrebizan/can stock photos/Ptuj Slovenia

Source: Samotrebizan/can stock photos/Ptuj Slovenia

Leave a Reply