Putovanje u Istru u rujnu

Istra je čarobna destinacija koju nazivamo i hrvatskom Toskanom, a po mnogo tome je i slična Toskani. Ova predivna i vrlo slikovita regija najbolji je izbor za kasno ljetovanje odnosno vikend putovanje sredinom rujna.

Nemojte čekati ni trenutka već danas u srpnju dok ovo čitate rezervirajte smještaj. Ako rezervirate smještaj uz opciju besplatno otkazivanje i plati kasnije ne morate smještaj platiti sada, a možete ga besplatno i otkazati kasnije. Zašto kažemo da sada rezervirate? Trenutno su niske cijene smještaja u rujnu i kasnije će cijena biti samo veća. Kliknite ovdje – Hoteli u Istri.

Što posjetiti?

Hum, Draguć, Motovun, Rovinj, Umag, Novigrad  ili Poreč

Koliko dana boraviti?

Minimalno 3 dana, preporučujemo vikend od petka do nedjelje.

Kako putovati?

Možete autom ili autobusom. Cijene autobusnih karata pogledajte na stranici Autotransa.

Više korisnih informacija.

Preporučujemo jedan road trip autom iz Zagreba i okolice preko Rijeke za Motovun gdje možete boraviti i razgledavati grad te probati odličnu lokalnu kuhinju.

Nastavite nakon Motovuna za Rovinj gdje predlažemo noćenje, izlazak na večeru i sutradan provedite jutro i podne razgledavajući ovaj romantičan grad.

Uputite se poslijepodne prema Poreču i Novigradu i boravite ovdje još jedno noćenje te uživajte u ovim slikovitim gradovima i probajte vrhunsku gastro ponudu.

Ovdje kliknite na tražilicu i garantirano dobivate najbolju cijenu za rezerviranje smještajaBooking.com

Leave a Reply