Putovanje na Mauricijus, 15 dana, hotel plus avionska karta, samo 889 eura!

Super putovanje na Mauriciju po cijeni od samo 889 eura za 15 dan u hotelu plus povratne avionske karte možete kupiti na stranicama Epexdija.  Putovanje rezervirate online na način da kliknete na linkove ispod i platite karticom nakon čega na vašu e-mail adresu (email) stiže račun i avionska karta koju zatim trebate isprintati i ponijeti sa sobom na putovanje. Do Milana možete najbolje tako da putujete autobusom preko Trsta ili vlakom (Trenitalija).

 

Termin putovanja je od 11.10.2015 do 26.10.2015 .Kliknite na link ispod.

 

PUTOVANJE NA MAURICIJUS

UPUTE ZA KUPNJU PUTOVANJA.

Klikom na link za ponudu otvarate talijansku verziju stranice Expedija. Odmah nakon otvaranja možete vidjeti izbor sobe u hotelu. Kliknete na oznaku odaberi tj. selezione. U sljedećem koraku dobivate popis letova, kliknete na oznaku gdje piše 0$  i ponovno kliknete na selezione. U zadnjem koraku samo upišete podatke putnika i platite karticom online. Nakon kupnje vaš račun i potvrda uz avionske karte u pdf formatu dolaze na vaš email.

 

Napominjemo kako je cijena u naslovu po osobi za avionsku kartu i hotel sa svim taksama i pristojbama te nema nikakve nadoplate. Sva plaćanja su online i ponude putovanja vrijede do isteka ponude ili do kraja akcije. Cijena se može promijeniti pa vas molimo da nas kontaktirate ukoliko primjetite da cijena ne odgovara cijeni iz naslova ponude.

 

Korisne informacije:

Uvijek preporučujemo da avionske karte provjerite na stranicama skyscanner

Uvijek preporučujemo da hotelski smještaj pretražujete na stranicama booking

Uvijek preporučujemo da dodatne informacije o destinacijama potražite na stranicama tripAdvisor

Za detalje o vizi i putovnicama pogledajte ovdje. Vizni sustav RH & Vizni sustav RS

Leave a Reply