Putovanje avionom iz Zagreba u Singapur već od 126 eura

Najbolja ponuda za putovanje u Singapur koju ste ikad vidjeli. Ovu ponudu možete kupiti odmah klikom na link ispod. Napominjemo kako smještaj nije uključen u cijenu, a cijena od 126 eura je za jedan smjer odnosno povratna avionska karta stoji 254 eura – fotografija ispod priložena kao dokaz. Putovanje je s kompanijom British Airways i Malaysia Airlines. Takse su uključene u cijenu. Putovati možete za više datuma, a ovo je ujedno i odlična prilika za dugačko putovanje pri kojemu možete ovaj let kombinirati s putovanjima i za druge destinacije u Aziji.  Za savjete pogledajte TripAdvisor, a za vodič kupite jeftini vodič na stranici Lonely Planet. Smještaj i avionsku kartu rezervirajte klikom na linkove ispod. Za popust na smještaj možete kliknuti ovdje i registrirati Airbnb račun kako bi dobili 30 eura popusta – Airbnb popust.

Termin putovanja je od 10. 10 do 18.10 za kratko putovanje, od 13. do 30.listopada za duže putovanje ili od 12.10 do 22.11 za  jako dugačko putovanje

AVIONSKA KARTA ZA SINGAPUR

KLIKNI I REZERVIRAJ JEFTIN SMJEŠTAJ U SINGAPURU

singapur let

Preporučujemo da hotele potražite i ovdje: BOOKING

Napominjemo kako je cijena u naslovu po osobi za avionsku kartu sa svim taksama i pristojbama te nema nikakve nadoplate. Sva plaćanja su online i ponude putovanja vrijede do isteka ponude ili do kraja akcije. Cijene se mogu promijeniti pa vas molimo da nas kontaktirate ukoliko primjetite da cijena ne odgovara cijeni iz naslova ponude.

Credits. Singapur, photo by Javarman/can stock photo

Credits. Singapur, photo by Javarman/can stock photo

Za jeftine hotele možete da kliknete ovdje desno na tražilicu hotela >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Korisne informacije:

Uvijek preporučujemo da avionske karte provjerite na stranicama skyscanner

Uvijek preporučujemo da hotelski smještaj pretražujete na stranicama booking

Uvijek preporučujemo da dodatne informacije o destinacijama potražite na stranicama tripAdvisor

Za detalje o vizi i putovnicama pogledajte ovdje. Vizni sustav RH & Vizni sustav RS

Leave a Reply