Vikend odmor u Hrvatskoj – top ideje kamo na odmor

Odmor za vikend u Hrvatskoj je ono što svi trebaju doživjeti. Vrijeme je odlično, priroda je čarobna, hrana je super, a cijene boravka su sve jeftinije i jeftinije. Pogledajte kada putovati, kako, zašto i gdje.

Javite se na linkove ispod ako imate bilo kakvih pitanja. Klikni i rezervirajte odmor već danas. Možemo vam pomoći oko rezervacija, javite nam se odmah.

Nacionalni Parkovi

Posjetite Nacionalne Parkove Hrvatske. Čarobna mjesta koje bi svatko trebao vidjeti. Odlične ponude nudi stranica jeftina putovanja, kliknite i provjerite.

Rastoke

Predivne Rastoke se nalaze blizu Plitvica, a isto tako su čarobno mjesto predivne prirode. Za odmor birajte najbolji apartman Daniela. Odličan izbor za parove, a ne plaćate ulaznicu poput one za Plitvice koja je mnogima velika prepreka da posjete park.

Planinarenja

Ako volite hiking onda je ovaj članak nešto što morate pročitati odmah. Hrvatska ima odlične i sigurne planine i planinske puteve koje tek trebate istražiti.

Odmor na Selu

I na selu je lijepo. Za odmor na selu predlažemo Zagorje i Slavoniju. Posjetite njihove bisere. Preporuke za smještaj provjerite na OVOM linku.

Istra

Istra je predivna i nudi najbolju uslugu na Jadranu. Istražite povijesne znamenitosti, posjetite more, vozite se biciklima, uživajte na svježem zraku u Motovunu ili Grožnjanu i posjetite bisere kao što su Draguć i Hum. Za Motovun preporučujemo odmor u vili Borgo koja nudi najbolji pogled i odličan doručak.

Odmor na moru

Jadran je destinacija koju trebate posjetiti i to ne samo ljeti nego i u proljeće i ranu jesen. Ako želite romantičan odmor na moru pogledajte ove ponude.

Planirate li na ljetovanje ove godine? Komentirajte. Posjetite našu grupu na fejsbuku.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

credits. Vis by xbrchx/123rf

Leave a Reply