Predlažemo – 3 destinacija u unutrašnjosti za proljetne praznike

Kako su proljetni praznici pred nama vjerujemo kako neki od vas još uvijek nisu izabrali destinaciju. Ukoliko će to biti destinacija u unutrašnjosti, a ne na moru onda predlažemo da to bude jedna od ove 3 destinacije. Za smještaj predlažemo da uvijek koristite stranicu Booking ili Hotelscombined. Ove ponude vrijeme za travanj, svibanj i početak lipnja. Kliknite i rezervirajte ponude već danas. Predlažemo – 3 destinacija u unutrašnjosti za proljetne praznike

Varaždin i dvorac Trakošćan

Osim posjeta Varaždinu koji je jedan od najljepših gradova Hrvatske predlažemo i cijelodnevni posjet dvorcu Trakošćan koji je ove godine stavljen u popis top 12 dvoraca svijeta. Za ovo putovanje svakako uzmite jedno noćenje u  apartmanu B&B Garestin u Varaždinu ili hotelu Trakošćan pokraj dvorca, a odličan izbor bi bilo noćenje u hotelu Trakošćan koji nudi terasu i sobe s pogledom na jezero i istoimeni dvorac.

Motovun

Za savršen odmor na Uskrs predlažemo putovanje u unutrašnjost Istre. Iskustite hrvatsku verziju Toskane i opustite se u Istri. Motovun je pitoreskni grad smješten u unutrašnjosti Istre, a osim dobre hrane, odličnoh hotela i apartmana za vaše noćenje nudi i jedan od najljepših panoramskih pogleda. Predlažemo – Hotel Kaštel u Motovunu.

NP Plitvička Jezera

Još uvijek možete posjetiti Plitvice po proljetnim cijenama. Cijene ulaznica su povoljne, a smještaj u apartmanima na par km od Plitvica su vrlo povoljne. Plitvice su savršen izbor za putovanje s djecom i za jedan vikend koji uključuje rošitlj, zabavu u prirodi, vožnju biciklima i razgledavanje predivnih jezera i slapova. Za boravak predlažemo hotel Plitvice ili hotel Degenija.

Credits. Plitvice by Rognar/123rf photography

Credits. Plitvice by Rognar/123rf photography

Leave a Reply