Pratite ove stranice i Facebook grupe ako volite putovati

Volimo putovati, a vjerujemo da volite i vi jer u suprotnom ne bi sada ovo čitali. Ako volite putovati onda trebate znati kako ovo radimo da bi svima pomogli oko putovanja, savjetima ili preko linkova, da saznaju više korisnih informacija o svijetu individualnih putovanja.

Ove se neće pronaći ponude turističkih agencija, ali nemamo ništa protiv njih. Mi smo blog koji dijeli i širi ljubav prema putovanjima. Ponekad ćemo objavit neku ponudu za putovanje, predložit destinaciju i reći u kojem hotelu da boravite, ali bit cijene stranice je da što više ljudi sazna kako je jeftino putovati svijetom, zašto bi trebali više putovati i zašto su putovanja dobra za duh i tijelo svakog od nas.

Ako želite saznati još puno više od onog što čitate na ovoj stranici onda vas molimo da kliknete na sljedeće linkove i da lajkate i zapratite sve. Svaki dan onda možete biti sigurni kako na svojim društvenim mrežama pratite najbolje i najnovije informacije o ponudama, akcijama i vijesti  o putovanjima.

Grupa za gledanje fotografija – možete ovdje objaviti sve fotke koje ste i sami uslikali, ali i mnogo više. Objavite vlog, blog, instagram fotku ili video zapis.

Grupa za informacije i vijesti – možete pratiti vijesti o putovanjima, ali i tražiti informacije, pitati za ponude. Ovdje možete i objavit svoj apartman na moru ili ponuditi svoje usluge ako su vezane uz turizam. Objavite i vi nešto korisno što ste pronašli na internetu.

Jeftina putovanja – najveća stranica na balkanu za jeftina putovanja svijetom

Putujmo jeftino – više od 10 000 putovanja godišnje i to u 50% cijene, bez agencije.

Credits: Flight, let by SergeyNivens/ 123rf photos

Leave a Reply