Pogledajte gdje iznajmljivati svoj apartman na moru

Ako ove godine želite brzu i kvalitetnu zaradu onda pročitajte ovaj tekst. Iako se mnogi još uvijek prvo odlučuju za oglase kao što je Nju….o ili za iznamljivanje preko Airbnb-a istina je takva da se najbolja zarada i najveći broj iznamljivanja dobiva upravo preko stranice Booking.

Predlažemo da otvorite stranicu Booking klikom na ovaj link i da već danas oglasite svoj prostor na moru. Booking uzima velik dio “kolača” od zarade, ali je to najsigurniji i najbolji servis kojeg možete koristiti za iznajmljivanje na moru.

Dokazano je kako više od 70% svih turista prvo gleda stranicu Booking, a gotovo  svaka druga osoba koja rezervirat smještaj preko interneta uvijek bira Booking kao broj jedan izbor. Upravo iz ovih razloga smatramo kako zaista ne postoji konkurencija za ovaj servis i način izmljivanja.

Ukoliko ste novi iznajmljivač dobro je znati kako trebate za početak malo sniziti cijenu kako bi brzo dobili prve goste koji će zatim ostaviti pozitivne recenzije, a bez recenzija šanse za iznajmljivanje apartmana su daleko niže pa je bolje za početak imati nižu cijenu, a nakon prvih 10-tak recenzija cijenu možete i promjeniti onako kako ste prvo i zamislili.

Nakon što otvorite račun na Bookingu možete urediti opis, dodati fotografije, načine plaćanja i ispuniti ostale potrebne podatke. Bitno je dodati što više opisa i fotografija, a korisnicima je vrlo važno da osim interijera vide i eksterijer apartmana/kuće na moru.

credits: hotel by slidezero/can stock photo

credits: hotel by slidezero/can stock photo

Leave a Reply