Plivanje sa svinjama na Bahamima

Ako želite jedno neobično i novo iskustvo možete ga doživjeti na Exumi, otoku Baham. Ovdje možete plivati sa svinjama, a vjerovali ili ne ovo privlači poznate osobe iz cijeloga svijeta.

Ovdje su bili Donald Trump, Justin Bieber o George Clooney (između ostalog). Svi znamo da možemo plivati s dupunima, ribama, pa čak i s morskim psima., ali plivanje s divljim svinjama? To možete iskustiti ukoliko posjetite Bahame. Otok pod nazivom Big Major Cay kojemu je nadimak Pig island mjesto je gdje se simpatične divlje svinje slobodno kreću vodom i kopnom.

Provjerite cijene noćenja ovdje – HOTELI NA BAHAMIMA

Smatra se da su svinje došle na otok tako što je davno skupina mornara ispustila svinje na otok misleći kako će te iste svinje uzgajati za prehranu. No mornari se nisu vratili i svinje su se prilagodili načinu života na otoku. Klikom na fotografiju možete pogledati kako su slatke i zabavne ove simpatične divlje svinje. Hotele na Bahamima potražite ovdje.

Kako do Bahama?

Najbolji način za putovanje na Bahame je avionom iz Beča ili Venecije (najpovoljnije je), ali možete i avionom iz Zagreba ili Beograda. Cijene letova su od 450 eura do 600 eura, ovisno o terminu putovanja. Na stranici jeftina putovanja hr možete potražiti takve ponude.

depositphotos

depositphotos

 

Leave a Reply