Pet otoka Europe koje morate vidjeti

Europa je predivno mjesto koje skriva mnoge čarobne otoke, mala i slikovita sela i predivne dvorce. Danas vam predstavljamo top 5 otoka Europe koje jednostavno morate vidjeti. Više informacija u nastavku teksta. Za putovanje avionom na ove destinacije savjetujemo da koristite tražilicu Skyscanner. Za smještaj na ovim otocima najbolje je pogledati i usporediti cijene na tražilici Hotelscombined i stranici Booking. Na kraju članka ima Booking tražilica, upišite mjesto na koje želite putovati i datume te kliknite na search/pretraži. Airbnb nudi i do 30 eura popusta za boravak. Uzmite popust za boravak.

Source: Robert Wilson/Malta/123RF

Source: Robert Wilson/Malta/123RF

Malta

Slikovita Malta jedan je od najljepših otoka Mediterana. Osim odlične klime ovdje možete pronaći i mnoga slikovita sela, uvale i predivne romantične plaže.

Santorini

S razlogom nosi naziv najljepšeg otoka Grčke i najromantičnijeg otoka Europe. Santorini je oduvijek slikovito i predivno mjesto koje posjećuju ponajviše mlađi do 35 godina i uvijek je omiljena destinacija za romantičan medeni mjesec. Smještaj možete potražiti na stranici Booking.

Mljet, Hrvatska

The Guardian i Cnn su proglasili otok Mljet jednim od najljepših otoka Europe.  Do ovog rajskog otoka možete za oko 90min trajektom iz Dubrovnika. Za smještaj savjetujemo da pogledate ovdje – Smještaj na otoku Mljetu.

Cipar

Cipar je otok sa jednom od najboljih klima u Europi. Ako volite mediteransku klimu i želite putovati negdje gdje je toplo sve do prosinca onda trebate posjetiti otok Cipar. Wizzair ustupa najjeftinije letove za Cipar i to s polaskom iz Beograda ili Budimpešte.

Sardinija

Predivne bijele plaže i predivno more glavni su razlog zašto posjetiti Sardiniju. Za ovu destinaciju zaista nije potrebno izdvojiti puno novca. Putovati možete za manje od 100 eura s polaskom iz Venecije i Trsta ili za oko 250  eura avionom iz Zagreba i Splita uz presjedanja.

Credits: Alkanc/Sardinia/123RF

Credits: Alkanc/Sardinia/123RF

 Booking.com

Leave a Reply