Pet odličnih destinacija za odmor u kolovozu

Kolovoz je pred nama i vrijeme je da planirate putovanje ako to već niste učili do sada. Donosimo vam ukratko pregled top 5 popularnih destinacija za posjetiti u kolovozu. Avionske karte potražite na stranici Skyscanner, a smještaj uvijek preko stranice Booking. Kliknite i uvjerite se u niske cijene. Za Airbnb raćun dobivate 30 eura popusta. Kliknite i preuzmite popust.

credits: Rome by Sborisov/can stock photo

credits: Rome by Sborisov/can stock photo

Rim

Vječni grad Rim savršen je izbor za putovanje u kolovoz. Napominjemo kako su talijani uvijek na kolektivnom godišnjem odmoru u kolovozu, ali turistički dio je uvijek otvoren pa tako nećete imati problema restoranima, hotelima ili radnim vremenom atrakcija. Letovi za Rim iz Trsta dostupni su već od 40 eura, a iz Hrvatske već od 120 eura.

Porto

Zaboravite na trenutak na Lisabon i posjetite Porto koji ima mnogo toga na ćemu ćete biti zahvalni ako ga posjetite. Ovo je jedna od najslikovitijih, ali i najromantičnijih destinacija Europe.

London

City break putovanja su nam najslađa, a city break London je nešto što morate doživjeti. Šetnje ulicama, parkovima, odmor u vrhunskim restoranima, posjet mnogobrojnim muzejima i uživanje u velikom broju raznih događanja.

Firenca, Toskana

Putovanje vlakom u Toskanu je daleko romantičniji i brži te ugodniji način putovanja od putovanja autobusom. Rezervirajte jedno takvo putovanje u kolovozu i nećete požaliti ni trenutka,a niti kune plaćene za ovakvo uzbudljivo i slikovito putovanje.

Credits. Florence

Credits. Florence

Prag

Iako je Prag destinacija koja je predivna početkom jeseni i krajem proljeća u kolovozu ćete itekako uživati na otvorenim mjestima gdje možete probati vrhunska jela i pića te odmoriti u parkovima uz mnogobrojne glazbene događaje.

 Booking.com

Leave a Reply