Ovo su najljepši otoci svijeta

Svake godine novi je izbor najljepših mjesta na svijetu pa tako i otoka, ali mi donosimo popis onih otoka koji su već više puta bili izabrani ili su bili izabrani od najvećeg broja časopisa i internet portala koji se bave putovanjima kao najbolji izbor i time zaslužuju mjesto na našoj listi najljepših otoka.

Ako želite posjetiti bilo koji od ovih otoka možete to napraviti tako da sami rezervirate putovanje online (najjeftinija opcija) preko Skyscanner stranice i za hotele preko Booking stranice ili da kontaktirate lokalne turističke agencije da naprave rezervaciju za vas što je skuplja opcija.

Moorea, Francuska Polinezija

Od svih otoka Francuske Polinezije Moorea slovi kao najljepše mjesto za odmor. Ovaj čaroban otok očarati će vas svojim predivnim tirkiznim morem, skrivenim morskim dubinama koje očekuju da ih istražite i svojim luksuznim smještajima na vodi. Pravi i istinski raj smješten na ovom dijelu Zemlje. Cijene hotela – Moorea

credits: Moorea/Mvaligursky/can stock photo

credits: Moorea/Mvaligursky/can stock photo

Santorini, Grčka

Već postoje i pjesme o njemu jer otok Santorini zaista je najposjećenije mjesto za sve romantike i ljubavnike naše planete. Santorini je savršen mali raj smješten na Mediteranu, a osim predivne klime, predivne arhitekture i odličnih plaža super je popularan jer tamo možete imati diskreciju dok boravite u jedno od luksuznih osamljenih vila iz kojih se pruža predivan pogled sa terase i iz bazena koji nude poglede koji će vam oduzeti dah. Cijene hotela – Santorini

Credits: T.Popova/Santorini/123RF

Credits: T.Popova/Santorini/123RF

Fiji

Fiji je zemlja/destinacija koju mnogi nekako zaborave kada spominju najljepša mjesta svijeta, ali baš usprkos tome Fiji je zaista najljepše mjesto na svijetu, a preporučujemo da pogledate i video ispod ovog teksta i uvjerite se u to. Na žalost ovo je jedna relativno skupa destinacija za posjetiti zbog visokih cijena avionskih karata. Cijene hotela – Fiji.

Credits: Carribean by Martin Valugirsky photo/123RF

Credits: by Martin Valugirsky photo/123RF

Bali, Indonezija

Otok Bali pravi je Raj na Zemlji, ali i mnogo više od toga, ovo je i kulinarski raj, ali i raj prepun spomenika, hramova i drugih mnogobrojnih atrakcija. Na vama je da posjetite ovaj raj i pregledate sve što on nudi, a vjerujte nam na riječ, ni nakon 10 posjeta Baliju neće vam dosaditi uživati u njegovim ljepotama.

Credits: Bali photo by Worrandirek Muksab/123RF

Credits: Bali photo by Worrandirek Muksab/123RF

Sejšeli

Kažu da su ovdje najljepše plaže, a nemamo im razloga za ne povjerovati. Sejšeli su luksuzna destinacija koja je savršen izbor za medeni mjesec jer nudi velik broj resorta i hotela, predivnih plaža, romantičnih povučenih uvala i velik broj lokacija za vodene sportove.

credits: Maldives by I.Mikhaylov/123rf

credits: Maldives by I.Mikhaylov/123rf

Maldivi

Bez obzira na koji od otoka Maldiva putovali nećete požaliti jer su svi više manje čarobni i spektakularni, a ako si možete priušiti posjet jednom privatnom resortu na privatnom otoku onda ćete zaista imati priliku doživjeti najljepši otoka svijeta. Putovanje na Maldive možete biti povoljni, ali isto tako i vrlo skupo. Kliknite ovdje i pogledajte kako jeftino do Maldiva.

Bora Bora, Francuska Polinezija

Još jedna top destinacija koja se nalazi na Francuskoj Polineziji. Bora Bora je daleko popularnija i poznatija od Moorea-e jer je ovdje najveći broj skupih hotela u kojima mnogi poznati i slavni ljetuju, ali i svi oni koji si to mogu priušiti. Putovanje do ovdje je na žalost vrlo skupo, ali ako si to možete priuštiti onda ne okljevajte ni trenutka.Booking.com

Leave a Reply