Ove godine upoznaj Hrvatsku – ideje za putovanja

Prošla godina je bila loša za sve koji vole putovanja, a evo već 2mj smo u 2021.godini i dalje nema putovanja. Sve naznake su tu kako će se granice polako, ali sigurno otvoriti od ožujka i travnja. Predlažemo da ovu godinu ili barem prvi dio godine iskoristite za putovanje Hrvatskom.

Ne mora to biti veliko putovanje. Možete posjetiti neka manja mjesta za jednodnevni odmor, iskoristiti vikende i posjetiti manja mjesta na moru ili u unutrašnjosti, vidjeti dvorce, Nacionalne parkove …. Pokušajte i nešto novo za smještaj, evo pokušajte boraviti na nešto drugačiji način (glamping, kućice uz more, osamljena mjesta, vile za odmor).

Možda već godinama ljetujete na istom mjestu, zašto ne bi to promjenili? Pa nije Hrvatska samo 3 grada na moru i 2 velika grada u unutrašnjosti. Prije nego što krenete sa dalekim putovanjima budite sigurni u to da ste prvo otkrili ljepote svoje vlastite zemlje. Ako se slažeš podijeli ovaj članak sa prijateljima na svojim društvenim mrežama.

Tražiš ideju za odmor? Klikni na sljedeće linkove!

Ovo je samo dio ponude i preporuka! Javite se na link ispod ako želite još…..

Jeftina putovanja možete pronaći i na stranici Putujmojeftino.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits: Travel by dotshock/ by can stock photo

Leave a Reply