Otok Ugljan – Hrvatska

Za odmor ove godine predlažemo otok Ugljan. Ovaj otok je idealno mjesto za sve koji traže sunčan, ali miran odmor ovog ljeta. Do otok se dolazi brodom, trajektom iz Zadra i putovanje traje manje od 30 min. Cijene i vozni red provjeri na ovom linku.

Otok je poznat po maslinovom ulju, glagoljaškoj povijesti i njegovanju tradicionalnog načina života. Uživat ćete u plažama, odličnoj gastro ponudi i vrlo niskim cijenama boravka na otoku.

Za boravak izdvajamo odličan Apartman Ivanković po cijeni od 260 kuna za ljetovanje za 2 osobe. Odličan izbor je i apartman KALI koji nudi 2 spavaće sobe i boravak za do 5 osoba za 330 kuna po danu. Apartman Kali je tik uz more i nudi i balkon sa pogledom.

Zašto posjetiti Ugljan?

  • Zbog mirnog odmora
  • Niske cijene ljetovanja
  • Lijepe plaže
  • Odlične pješačke i biciklističke staze
  • Vrhunska gastro ponuda

Posjetite samostan svetog Jeronima, posjetite Baziliku, te neke od mnogobrojnih crkvi na otoku. Uživajte u šetnjama na mnogobrojnim šetnicama i kupajte se u toplom i čistom moru.

Osim Lokruma preporučujemo da posjetite

Ako vas zanimaju cijene, dodatne informacije i ostalo javite se u grupu Putujmo zajedno – klikni i pridruži se. Možete pogledati i gotove ponude putovanja i postaviti upit ako tražite ponudu za ovakav odmor.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete

 

credits: Ugljan, croatia by xbrcxh/ can stock photo

Leave a Reply