Opustite se i priuštite si vikend putovanje radi boljeg i sretnijeg života

Putovanja ne moraju nužno biti skupa i dovoljno je provesti samo jedan vikend s voljenima na putovanju i život će vam biti ugodniji i ljepši, a znate da to znači i da će vam život biti i mnogo sretniji. Za ugodno putovanje ovog travnja ili svibnja ne morate puno izdvojiti.  Možete putovati u Zagorje, Sloveniju ili Dalmaciju na jednodnevni izlet ili se uputiti u naše predivne nacionalne parkove. Preporučujemo posjet Plitvicama i NP Krka te predivnom Visovcu.

Credits. Hotel/photo by 4774344sean/can stock photo

Credits. Hotel/photo by 4774344sean/can stock photo

Za samo 200 kn goriva možete iz Zagreba u Istru, a za još 200 kn možete rezervirati i povoljne apartmane. Predlažemo da posjetite Hum, Roč ili predivni Motovun.

Ako želite putovati autobusom možete uz pomoć Flixbusa ili Autotransa putovati jeftino i brzo. Predlažemo vikend u Ljubljani, Grazu, na jezeru Bled ili možda vikend u Veneciji. Smještaj za ove destinacije najbolje je potražiti na stranici Booking. Kliknite i provjerite cijene noćenja.

Želite se opustiti? Terme Tuhelj nude vrhunsku ponudu, a dostupna su noćenja već od 200 kuna. Od drugih ponuda wellnessa i spa tretmana izdvajamo i Sloveniju i hotel Rimski Dvori. Za one koji žele luksuzni boravak i vrhunsku uslugu svakako preporučujemo da kliknete i na ova dva linka

Credits. Wellness in hotel by Dolgachov photo/can stock photo

Credits. Wellness in hotel by Dolgachov photo/can stock photo

Leave a Reply