Odlične vikend destinacije u iznosu do 500 kn po osobi

Ako imate oko 500 kn i želite negdje putovati s prijateljima ili obitelji ovo su odlične vikend destinacije koje bi svakako trebali posjetiti. Možete ih posjetiti kroz cijelu godinu, ali preporučujemo da to bude između svibnja i rujna ili za Advent ili možda Novu godinu. Najbolji smještaj možete rezervirati klikom ovdje – Jeftini hoteli.

Bled

Bled je čarobno malo mjesto u Sloveniji koje je super popularno i nalazi se na popisu najljepših mjesta i jezera Europe. Odličan izbor za posjetiti u svako godišnje doba. Vrlo romantična destinacija, a broj restorana i hotela je zavidan. Pogledajte cijene za smještaj na jezeru Bled klikom ovdje.

Credits. Bled by Mithiander/depositphotos

Credits. Bled by Mithiander/depositphotos

Budimpešta

Slikovita i kulturno bogata Budimpešta uvijek je odličan izbor za vikend putovanje bez obzira putovali vlakom,autobusom ili automobilom. Budimpešta je puna iznenađenja, predivnih parkova i vrhunske gastro ponude. Cijene u Budimpešti pogledajte ovdje – Cijena smještaja u Budimpešti.

Rastoke i Plitvička jezera

Zaboravite na velike gradove ili odmor na moru i posjetite Rastoke ili Plitvička jezera. Možete se rashladiti ako putujete u ljeto, a u ranu jesen ili kasno proljeće ove destinacije su zaista najbolji izbor za jedan piknik s prijateljima i obitelji. Cijene smještaja potražite ovdje – Plitvička jezera i Rastoke.

Terme Tuhelj

Ako volite bazene i wellness onda ne morate niti malo razmišljati kamo putovati za vikend jer najbolji izbor za vas su Terme Tuhelj, a ako izaberete noćenje u Villi Terme Tuhelj za samo 150 kn po osobi možete osigurati noćenje sa doručkom. Za cijene kliknite ovdje – Terme Tuhelj.

Opatija

Dašak romantike! Za 500 kn možete iznajmiti sobu u odličnom wellness hotelu u Opatiji i još vam ostane dovoljno novca za gorivo iz Zagreba i okolice. Opatija je predivan izbor za romantične trenutke, a u ponudi hotela su osim wellnessa uvijek i vrhunski specijaliteti u restoranu.

Ljubljana

Ako volite dobru kavu, odličan fast food, šetnje parkovima i razgledavanje gradova bogate povijesti i kulture zaista bi trebali posjetiti Ljubljanu. Za 500 kn po osobi imate dovoljno novca za vinjetu, gorivo i smještaj u hotelu u srcu grada Ljubljane za jedan ugodan vikend. Cijene hotela u Ljubljani.

Credits. Ljubljana by Sykwong/123rf

Credits. Ljubljana by Sykwong/123rf

Leave a Reply