Od danas jeftino testiranje na Covid u zračnoj luci Split

Od danas svi mogu dobit brzi antigenski ili pcr test u zračnoj luci Split. Cijena antigenskog je 200 kn, odnosno 250 kn an engleskom jeziku, a PCR je 400 kuna, odnosno 450 kuna na engleskom jeziku. Nalazi su gotovi isti dan i to prije leta, od 30min za brzi test i do 24h za PCR, toliko  treba da dobijete nalaz i to vrijedi za putovanja.

Preporučujemo svima da dođiu 2.5h prije samog leta ako trebaju brzi antigenski kako bi mogli platiti i obavit testiranje, dobit nalazi i zatim napraviti dodatne provjere i checkin za let.

Plaćanje testiranja karticom ili gotovinom.

Ovi testovi vrijede za putovanja, nakon što dobijete potvrdu možete na let i vrijedit će za vaša EU putovanja, ali ovisno od države do države, uvijek prvo provjerite REOPEN EUROPA stranicu preko koje možete vidjeti kakvi su uvjeti za koju državu EU.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply