Nešto drugačije destinacije vrijedne posjeta u 2017.

Putovanja u Istanbul, London, New York ili Barcelonu su bili preporučena u 2016., pa su isto tako preporučene destinacije i ove godine. Ono što vam predstavljamo u ovom članku su destinacije koje nisu vrlo popularne i koje smatramo kako ih vrijedi posjetiti baš ove godine. Jeste li već bili u jednoj od ovih destinacija? Za više informacija pratite naše članke na stranici: Savjeti i vodiči. Molimo vas da za jeftine hotele koristite stranicu Booking ili da rezervirate smještaj u apartmanu preko stranice Airbnb, a da jeftine avionske karte za ove destinacije potražite klikom ovdje: tražilica jeftinih avionskih karata.Booking.com

Lombok, Indonezija

Predivni Bali, prelijepa Indonezija. Lombok je savršena destinacija za ljubitelje egzotike i ljude koji vole surfanje, ronjenje i izležavanje na plažama, ali isto tako i za one koji teže miru i koji žele rezervirati povoljan resort gdje mogu uživati u vrhunskom spa i wellness tretmanu. Odličan izbor hotela u Indoneziji možete pogledati klikom ovdje: Hoteli u Lomboku.

Lofoten, Norveška

Otoci Lofoten su dragulji predivne Norveške. Pogledajte samo fotografiju ispod. Ako planirate nešto drugačije putovanje ove godine preporučujemo vam da dobro razmislite o ovoj predivnoj destinaciji. Preporučujemo ljubiteljima povijesti i zaljubljenicima u Vikinge i njihovu kulturu. Ističemo predivan muzej Vikinga. Odličan izbor hotela u Norveškoj možete pogledati klikom ovdje: Hoteli u Lofotenu.

Delhi, Indija

Nemojte se bojati predivne šarene i raznolike Indije. New Delhi je savršena destinacija za putovanje u 2017. Brzo na skyscanner i booking.com i rezerviajte svoje putovanje u čarobnu Indiju. Cijene hotela u Indiji – kliknite ovdje.

Bilbao, Španjolska

Bilbao, prijestolnica moderne kulture i muzeja u Europi. Posjetite Bilbao bilo kada između travnja i rujna i uživat ćete u odličnom vremenu i vrhunskoj dozi kulture i umjetnosti. Preporučujemo nezaobilazni Guggenheim muzej.

Alghero, Sardinija

Sardinija je savršeno mjesto za ljetovanje ove godine. Osim što su hoteli vrhunski i povoljni, jeftino je letjeti do Alghero-a iz Trsta i Venecije, a plaže su naprosto nevjerojatne. Predivan bijeli pijesak, savršena klima, predivno plavo more. Što više možete poželjeti. Sve to ukomponirano u povoljan paket za ljetovanje. Cijene hotela na Sardiniji – kliknite ovdje.

Credits: Alkanc/Sardinia/123RF

Credits: Alkanc/Sardinia/123RF

Siena, Italija

Romantična, predivna, kulturno bogata, Siena je istinski biser Italije i na žalost uvijek je u sjeni velike trojke, Rima, Venecije i Firence. Napravite iznimku i posjetite predivnu Sienu ove godine. Povoljne apartmane možete pronaći na Airbnb stranici dok je cijena vlaka iz Trsta za Sienu samo 38€ .

Basel, Švicarska

Basel nije baš uobičajena destinacija putnicima iz Hrvatske i Srbije, a prava je šteta jer je ovo jedan od najljepših gradova Švicarske. Basel je smješten na granici sa Njemačkom i Francuskom i odličan je izbor za city break putovanje ove jeseni. Basel je poznat po bogatoj povijesti i kulturi, a ima i najveći broj muzeja od svih gradova Švicarske.

Rotterdam, Nizozemska

Rotterdam je grad kojeg mnogi preskoče prilikom putovanja u Nizozemsku i uvijek je u sjeni daleko popularnijeg Amsterdama, ali upravo zato ove godine predlažemo da posjetite Rotterdam kojeg možemo opisati kao mladi i dinamični grad koji će vas iznenaditi svojim noćnim životom, mladim ljudima koji su željni zabave, svojim otmjenim restoranima i velikom broju kulturnih spomenika, muzeja i galerija.

Credits: Carribean photo by Frlolovalena-Can Stock Photo

Credits: Carribean photo by Frlolovalena-Can Stock Photo

 

Leave a Reply