Najposjećeniji gradovi svijeta u 2017. godini

Ako želite putovati u gradove/destinacije koje su najposjećenije ove godine donosimo vam popis tih destinacija. Za jeftine letove za ove destinacije koristite najpopularniji tražilicu letova – Skyscanner, a za smještaj koristite tražilicu Booking hoteli (kliknite i uvjerite se u najpovoljnije cijene). Najposjećeniji gradovi svijeta u 2017. godini

Credits: Moskva by Tovovan/123RF

Credits: Moskva by Tovovan/123RF

Moskva

Zahvaljujući velikom popisu od čak 23 svjetske baštine grad Moskva je svake godine među top 15 najposjećenijih gradova svijeta, a tako je i ove godine. Moskva je grad bogate povijesti i kulture te nudi iznimno velik broj atrakcija i spomenika.

Bangkok

Tajland je jedna od najpopularniji država na svijetu, a Bangkok je jedan od najposjećenijih gradova ove godine. Putujte u Bangkok i posjetite ovaj veličanstveni grad bogate kulture, vrhunskih gastro ponuda i predivnih spomenika.

credits. Paris by Serrovnik/can stock photo

credits. Paris by Serrovnik/can stock photo

Pariz

Grad ljubavi i romantike. Pariz je svake godine u top 10 najposjećenijih gradova, a nije iznimka niti ova godina. Ako volite romantične večere, šetnje i razgledavanje muzeja onda morate posjetiti Pariz.

New York

New York je najposjećenije mjesto u Americi. Grad mode, grad shoppinga i grad restorana.

London

London, jedan od najvećih i najpopularnijih gradova Europe je i ove godine u top 5 najposjećenijih mjesta. Ako volite koncerte, kazalište, galerije i muzeje onda ćete zavoljeti London.

Istanbul

Grad koji spaja Europu i Aziju je svake godine na popisu najpopularnijih i najposjećenijih destinacija. Putujte u Istanbul i isprobajte vrhunsku gastro ponudu, razgledajte džamije i uživajte šopingirajući.

Rim

Vječni grad Rim svake je godine na vrhu najposjećenijih destinacija. Ako volite povijest i kulturu teško je da možete pronaći grad koji ima više za ponuditi od Rima.Booking.com

Leave a Reply