Najljepša sela svijeta

Dosta vam je života u velikom urbanom gradu ili u velikim turističkim središtima na moru? Donosimo vam pregled najljepših sela na svijetu koja morate vidjeti. Posjetite barem jedno od ovih mjesta godišnje kako bi uživali u ovim predivnim predivnim ljepotama Europe. Za smještaj na ovim destinacijama koristite Booking stranicu, a za putovanja avionom koristite tražilicu Skyscanner kako bi brzo i jednostavno pronašli let do željenog odredišta.

Hallstatt Austria HR

Hallstatt

Maleni Hallstatt nalazi se u srcu Austrije na putu prema Salzburgu. Do ove destinacije možete jednostavno autom, a putovanje vlakom se odvija preko Graza sa polaskom iz Zagreba.

credits: ILANEM/123RF

credits: ILANEM/123RF

Pučišća

Maleno selo u srcu Dalmacije pravi je biser Hrvatske i mjesto koje bi svatko trebao posjetiti.

credits. Bled by Kanuman/123rf

credits. Bled by Kanuman/123rf

Bled

U Sloveniji postoji Bled i to je jedno od najljepših mjesta koje možete vidjeti u životu. Na samo 3h autom iz Zagreba, a do njega možete svaki dan vlakom ili autobusom.

Manarola

Manarola se nalazi u Italiji i slovi kao jedna od najslikovitijih destinacija na svijetu. Predivan zalazak sunca i vrhunski obroci u lokalnim restoranima su zagarantirani.

Reine

Reine se nalazi u Norveškoj i riječ je o malom ribarskom selu koje ste već mnogo puta mogli vidjeti na onim predivnim razglednicama iz Norveške.

Credits. Bamberg by Scanrail/can stock photo

Credits. Bamberg by Scanrail/can stock photo

Bamberg

Maleni Bamberg nalazi se u Bavarskoj i jedna je od najljepših destinacija u Europi

Giethoorn

Ponos Nizozemske i jedno od najslikovitijih sela na svijetu. Okružen rijekom, ovaj maleni biser Nizozemske je nešto što se jednostavno mora vidjeti.

Marsaxlokk

Selo čudnog imena Marsaxlokk se nalazi na otoku Malti i obavezno ga posjetite ukoliko putujete na ovaj čaroban otok.

 

Leave a Reply