Najbolji trgovi i fontane Rima

Putujete u Rim uskoro? Preporučujemo da pogledate najbolje trgove i fontane u Rimu. Ispod ovog teksta se nalaze instagram fotografije putnika iz cijelog svijeta. Za jeftino putovanje u Rim preporučujemo Vueling koji ustupa letove iz Zagreba ili Croatiu Airlines, a za smještaj možete koristiti Booking.com. Za više informacija o smještaju u Rimu kliknite na tražilicu ispod ovog teksta. Ostavite komentar – koji trg i fontana u Rimu su vam bilo najljepši.Booking.com

Piazza Navona

Po mnogima ovo je najljepši trg u Rimu. Mjesto gdje se okuplja na tisuće turista svaki dan. Ovdje ćete pronaći mnoge stolove kafića i restorana pa je ovo i savršen izbor za fotografiranje i doživljaj duha grada Rima.

Fontana Trevi

Najslavnija fontana na svijetu i jedno od najviše fotografiranih mjesta. Ako želite Instagram fotku ili profilnu za Facebook onda je ovo savršeno mjesto za napraviti takvu fotku. Legenda kaže da ako bacite novčić u Fontanu svaka želja će vam se ispuniti.

Campo dei Fiori

Savršeno mjesto za večeru ili izlazak na kavu. Ovo je jedno od omiljenih okupljališta stanovnika Rima.

Piazza del Popolo

U povijesti ovaj trg je bio mjesto smaknuća, a danas je pretvoren u elegantni trg koji je među omiljenima turistima.

Piazza Venezia

Središte Rima. Ovo je odlična lokaciji s koje dalje jednostavno možete pješice do svake bitnije znamenitosti. Pažnja – ovo je jako prometno mjesto jer se nalazi na najvećoj gradskoj prometnici.

Piazza San Pietro

Zar je potrebno predstavljati jedan od najvećih trgova na svijetu. Svaki dan na tisuće vjernika i turista dolazi i okuplja se na ovom trgu.

Leave a Reply