Najbolji otoci Hrvatske za ljetovanje i gdje boraviti

Pogledajte najbolje otoke Hrvatske za ovogodišnje ljetovanje i preporuke gdje uzeti noćenje. U nastavku teksta opisali smo zašto baš ove otoke i stavili smo nekoliko korisnih linkova preko kojih možete napraviti online rezervaciju za smještaj u hotelima ili apartmanima na ovim predivnim otocima. Pogledajte ideje za odmor i preporuke u tekstu ispod.

Credits, Hvar by xbrchx/can stock photo

Credits, Hvar by xbrchx/can stock photo

Otok Hvar

Kada putovati: od svibnja do listopada

Budžet za ljetovanje: 3500 kn po osobi za noćenja 5-7 dana i prijevoz.

Zašto Hvar?

Drugo najpopularnije mjesto Hrvatske za ljetovanje, nalazi se odmah iza Dubrovnika.  Polja lavande, rajse plaže i predivne ville te odličan izbor klubova i kafića. Za smještaj na Hvaru preporučujemo apartman Dobrila u Jelsi. Odličan budžet apartman po cijeni od 160 kn po osobi za noćenje. Druga opcija je hotel Pharos na Hvaru, cijena noćenja već od 620 kn po osobi s uključenim doručkom.

credits: Brač Island by RossHelen/can stock photo

credits: Brač Island by RossHelen/can stock photo

Otok Brač

Kada putovati: od svibnja do listopada

Budžet za ljetovanje: 3500 kn po osobi za noćenja 5-7 dana i prijevoz.

Zašto Brač?

Do njega možete putovati i avionom. Brač je predivan otok koji se nalazi na kratkoj udaljenosti od Splita. Odličan izbor za putovati autom do Splita i zatim trajektom za Brač. Predivne plaže i priroda. Odličan izbor za obiteljski odmor i vrhunska gastro ponuda. Za boravak na Braču predlažemo Bluesun Bonaca hotel koji uključuje i all inclusive za 800 kn po osobi. Budžet smještaj koji predlažemo je Villa Skula u mjestu Postira. Odlična Villa po cijeni od 270 kn po osobi.

Credits. Otok Krk, Malinska by xbrchx/can stock photo

Credits. Otok Krk, Malinska by xbrchx/can stock photo

Otok Krk

Kada putovati: od sredine svibnja do sredina rujna.

Budžet za ljetovanje:  2500 kn po osobi za noćenja 5-7 dana i prijevoz.

Zašto Krk?

Na Krku imate ogroman izbor zabave, atrakcija, bogate povijesti i predivnih plaža. Otok Krk je prepun slikovitih mjesta od kojih izdvajamo Omišalj, Punat, Vrbnik i Njivice. Za budžet smještaj predlažemo Guest house Ema u Baškoj, cijena noćenja 130 kn po osobi. Za luksuzniji smještaj bi predložili hotel Miramare u Njivicama, rezervacije već od 345  kn po osobi.

Credits: Mljet by master2/can stock photo

Otok Mljet

Kada putovati? Od svibnja do kraja rujna. Najbolje od 15.6 do 1.9.2021

Zašto Krk?

Jedan od najljepših otoka Hrvatske. Za odmor tjedan dana za dvije osobe u iznosu do 3000 kuna po osobi (6000 kuna za dvoje) birajte sljedeći smještaj.

Budget odmor u Brzica Saplunara ili Apartmani Pavlić Splunara, a za skuplji boravak izaberite apartman Lorena Mljet.

Leave a Reply