Najbolji mali gradovi i sela u Austriji

Predivna Austrija jedna je od najljepših država Europe, a zbog svoje blizine s našom granicom ovo je odličan izbor za vikend putovanja, ljetovanje na jezerima ili za odlazak na skijanje. Austrija je poznata po vrhunskim hotelima, odličnim spa resortima, top skijalištima i slikovitim jezerima. Predstavljamo vam najljepše male gradove i sela u Austriji.

Za smještaj preporučujemo Booking, po nama najbolju stranicu za sigurno i brzo rezerviranje smještaja online. Kliknite na ovaj link i provjerite cijene – Hoteli u Austriji. Jednostavno upišite datum kada planirate putovati i pogledajte izbor hotela i apartmana te njihove cijene. Rezervacije su online, a plaćanja mogu biti i pri dolasku u hotel/apartman ako tako odaberete opciju prilikom rezerviranja.

Hallstatt Austria HR

Hallstatt

Prvo mjesto koje naravno uvijek ističemo je čarobni Hallstatt, bez obzira putujete li u sklopu romantičnog bijega u dvoje ili kao cijela obitelj ovo je uvijek naj izbor za putovanje u Austriju.

Zell am See

Još jedno predivno mjesto i još jedno super slikovito jezero. Kliknite ovdje i provjerite cijene – Zell am See hoteli. Preporučujemo destinaciju za putovanja u periodu između lipnja i rujna.

Bad Gastein

Osim što je poznat kao vrhunski resort grad za skijanje i za vrijeme proljeća i ljeta ovdje možete pronaći odličan izbor hotela s wellness uslugama, a mjesto je idilično i super je izbor za sve koji žele uživati u prirodi i odmoriti u vrhunskim hotelima. Provjerite cijene smještaja ovdje – Bad Gastein hoteli.

St.Wolfgang

Čarobno mjesto i istoimeno jezero jedno je od najslikovitijih destinacija u Europi. Na manje od 4h udaljenosti autom od Hrvatske, savršen izbor i za ljetovanje, kupanje u jezeru je idealno u srpnju i kolovozu.

St.Gilgen

Pogledajte video ispod i razumjet ćete zašto se nalazi na ovom popisu.

Leave a Reply