Najbolji luksuzni hoteli u Veneciji

Najbolji luksuzni hoteli u Veneciji.Ako tražite preporuku za skupe i otmjene hotele u srcu Venecije za vaš romantičan bijeg u dvoje ili tražite idealan smještaj za vaš medeni mjesec u Veneciji onda je najbolje rezervirati jedan od sljedećih hotela. Ovi hoteli su sve redom više puta nagrađivani hoteli koji se nalaze na svjetskim listama najboljih i najotmjenijih hotela. Naslov hotela možete kliknuti kako bi vidjeli fotografije, opis, cijene i napravili rezervaciju. Cijene se mogu razlikovati ovisno za koji termin rezervirate hotele. Najskuplji termini su za praznike i od 1.srpnja do 1.rujna.

Locanda Orseolo hotel

Predivan hotel Locanda jedan je od povoljnijih otmjenih hotela. Za samo 1200 kuna za dvije osobe možete boraviti u ovom super uređenom i predivnom hotelu koji se nalazi na savršenoj lokaciji u Veneciji. Kliknite na link iznad i rezervirajte hotel.

Metropole Hotel – Venecija

Super luksuzni hotel Metropole ima samo najbolje recenzije i slovi kao jedan od najboljih hotela u Veneciji u iznosi do 1400 kuna za 2 osobe tj. 700 kn po osobi za noćenje. Ako tražite savršen hotel ovo je naša preporuka. Kliknite na link i pogledajte slike hotela i napravite rezervaciju.

Al Ponte Antico hotel

Čuveni hotel Al Ponte Antico ponuditi će vam predivno uređene sobe, luksuzni doručak, odličnu lokaciju i napraviti će vaš odmor iz snova još boljim i ljepšim nego što ste mogli očekivati. Cijena noćenja za 2 osobe iznosi u prosjeku 1800 kn tj. 900 kn po osobi.

Danieli Hotel – Venecija

Hotel palača, predivno mjesto za vaš idilični odmor. Venecija je puna hotela, ali malo koji hotel je ovako luksuzan i moderan. Cijena noćenja za dvije osobe u prosjeku iznosi 2000 kuna na više tj. 1000 kn po osobi. Ako tražite super luksuz i nije vam problem izdvojiti 2000 kuna onda nemate što dalje tražiti.

Ad Place Venecija

Ako tražite luksuzni hotel i želite moderno uređene sobe na predivnoj lokaciji, ali želite da za to ne morate izdvojiti 2000 kuna onda je Ad Place odličan izbor je noćenje ovdje u prosjeku iznosi samo 800 kuna za 2 osobe tj. 400 kn po osobi. Najbolji izbor za ispod 1000 kuna za dvije osobe. Kliknite na link iznad u naslovu i rezervirajte i pogledajte hotel.

Credits: Photo by Freeartist/123RF

Credits: Photo by Freeartist/123RF

Leave a Reply