Najbolji izbor putovanja za Tijelovo

Za lipanje praznike koji su ove godine od 15 do 18.lipnja za praznik Tijelovo najbolje je posjetiti sljedeće destinacije. Kao opciju putovanja imate autobus, auto, vlak, krstarenje ili zrakoplov, a mi rado preporučujemo putovanje autom ili zrakoplovom. Pogledajte u nastavku teksta neke od najboljih destinacija za produženi vikend ovog lipnja. Kliknite ovdje i uzmite 30 eura popusta za putovanje – Airbnb popust. Gdje putovati za praznik Tijelovo. Pogledajte najpovoljnije hotela klikom ovdje – Jeftini hoteli.

Najbolji Europski gradovi za putovanje avionom

Kao najbolji izbor destinacija za prvomajski odmor ove godine predlažemo putovanje u Barcelonu, London ili Rim. Na sve tri destinacije možete uživati u vrhunskim gastronomskim ponudama, odličnom broju događanja, velikom izboru povoljnih restorana, kafića, a do ovih gradova možete jednostavno avionom iz Zagreba, Ljubljane ili Beograda.

Rim

Svi putevi vode u Rim pa čemu da izbjegavate putovanje u ovaj odličan grad. Ako volite talijansku hranu, muzeje i gradove bogate povijesti Rim je u samom vrhu turističke ponude. Avionske karte možete lako da rezervirate na tražilici Skyscanner ili Kayak dok za smještaj preporučujemo stranicu Booking.

Source: Tomas111/123RF

Source: Tomas111/123RF

Barcelona

Gaudi, parkovi, gotičke četvrti, muzeji i galerije, ali to nije sve, plaže, slikovite ulice i vrhunske delicije španjolske kuhinje. Barcelona je odličan izbor za odmor u bilo kojem mjesecu godine, pa zašto ne i za praznik rada. Pogledajte jeftin smještaj u Barceloni klikom na ovaj link – Hoteli u Barceloni.

London

Palače, tvrđave, muzeji, koncerti, pubovi i shopping, ovako možemo opisati iskustvo putovanja u London. Jeftine avionske karte možete kupiti već danas, a smještaj potražite ovdje – Hoteli u Londonu.

Source: Tomas1111/123RF

Source: Tomas1111/123RF

Najbolji gradovi za putovanje autom na praznik Tijelovo.

Budimpešta

Provesti 3 dana u Budimpešti trebao bi biti san svakog putoholičara, jer ovaj grad s ponosom nosi naziv Pariz Istoka i biser Dunava. Dvorac, parkovi, šetnice, jeftini suveniri i odlična hrana odličan su razlog za putovanje u Budimpeštu.

Bled

Na jezeru Bled će svako pronaći nešto romantično i posebno. Ovo šarmantno jezero i slikovita šetnica uz jezero odličan su izbor za romantične šetnje i odmor u super hotelima koji se nalaze odmah uz jezero i nude bajkoviti pogled na dvorac. Za smještaj na jezeru Bled kliknite ovdje – Smještaj na jezeru Bled.

Sarajevo

Posjetite Sarajevo za produženi vikend ove godine. Odmor u gradu ćevapa i dobre kafe. U Sarajevu možete pronaći i velik izbor hotela sa 5 zvjezdica i 4 zvjezdice koji su vrlo povoljni, a nude spa i wellness usluge, fitness centar i bogati doručak, za malo novca ovo može biti vrlo dobar izbor za putovanje.

Credits. Bled by Mithiander/depositphotos

Credits. Bled by Mithiander/depositphotos

Leave a Reply