Najbolji izbor putovanja za Tijelovo

Za praznik  Tijelovo koji je 20.lipnja ove godine najbolje je posjetiti sljedeće destinacije. Kao opciju putovanja imate autobus, auto, vlak, krstarenje ili zrakoplov, a mi rado preporučujemo putovanje autom ili zrakoplovom. Pogledajte u nastavku teksta neke od najboljih destinacija za produženi vikend ovog lipnja. Kliknite ovdje i uzmite 30 eura popusta za putovanje – Airbnb popust. Gdje putovati za praznik Tijelovo. Pogledajte najpovoljnije hotela klikom ovdje – Jeftini hoteli.

Najbolji Europski gradovi za putovanje avionom

Kao najbolji izbor destinacija za prvomajski odmor ove godine predlažemo putovanje u Barcelonu, London ili Rim. Na sve tri destinacije možete uživati u vrhunskim gastronomskim ponudama, odličnom broju događanja, velikom izboru povoljnih restorana, kafića, a do ovih gradova možete jednostavno avionom iz Zagreba, Ljubljane ili Beograda.

Rim

Svi putevi vode u Rim pa čemu da izbjegavate putovanje u ovaj odličan grad. Ako volite talijansku hranu, muzeje i gradove bogate povijesti Rim je u samom vrhu turističke ponude. Avionske karte možete lako da rezervirate na tražilici Skyscanner ili Kayak dok za smještaj preporučujemo stranicu Booking.

Source: Tomas111/123RF

Source: Tomas111/123RF

Barcelona

Gaudi, parkovi, gotičke četvrti, muzeji i galerije, ali to nije sve, plaže, slikovite ulice i vrhunske delicije španjolske kuhinje. Barcelona je odličan izbor za odmor u bilo kojem mjesecu godine, pa zašto ne i za praznik rada. Pogledajte jeftin smještaj u Barceloni klikom na ovaj link – Hoteli u Barceloni.

London

Palače, tvrđave, muzeji, koncerti, pubovi i shopping, ovako možemo opisati iskustvo putovanja u London. Jeftine avionske karte možete kupiti već danas, a smještaj potražite ovdje – Hoteli u Londonu.

Source: Tomas1111/123RF

Source: Tomas1111/123RF

Najbolji gradovi za putovanje autom na praznik Tijelovo.

Budimpešta

Provesti 3 dana u Budimpešti trebao bi biti san svakog putoholičara, jer ovaj grad s ponosom nosi naziv Pariz Istoka i biser Dunava. Dvorac, parkovi, šetnice, jeftini suveniri i odlična hrana odličan su razlog za putovanje u Budimpeštu.

Bled

Na jezeru Bled će svako pronaći nešto romantično i posebno. Ovo šarmantno jezero i slikovita šetnica uz jezero odličan su izbor za romantične šetnje i odmor u super hotelima koji se nalaze odmah uz jezero i nude bajkoviti pogled na dvorac. Za smještaj na jezeru Bled kliknite ovdje – Smještaj na jezeru Bled.

Sarajevo

Posjetite Sarajevo za produženi vikend ove godine. Odmor u gradu ćevapa i dobre kafe. U Sarajevu možete pronaći i velik izbor hotela sa 5 zvjezdica i 4 zvjezdice koji su vrlo povoljni, a nude spa i wellness usluge, fitness centar i bogati doručak, za malo novca ovo može biti vrlo dobar izbor za putovanje.

Credits. Bled by Mithiander/depositphotos

Credits. Bled by Mithiander/depositphotos

Leave a Reply