Najbolje vikend destinacije za putovanja s prijateljima

Podijelite ovaj članak s prijateljima i pozovite ih na jedno predivno putovanje. Donosimo vam popis odličnih vikend destinacija za putovanje s prijateljima. Za pronaći jeftin smještaj preporučujemo da kliknete na tražilicu ispod i upišete datume putovanja i ime destinacije. Najbolje cijene za hotele i apartmane.Booking.com

Pula

Razgledajte kulturu i bogatu povijest te izađite van na ulice i zabavite se u odličnim kafićima i klubovima. Pula ima i odličan izbor vodenih sportova pa će ljubitelji istih doći na svoje.

credits. kasto/pula/can stock photo

credits. kasto/pula/can stock photo

Motovun

Idealan wellness vikend za prijatelje. Motovun ima hotel Kaštel koji nudi top gastro ponudu i wellness usluge i to visoko u Istri odakle se pruža romantičan i slikovit pogled na desetke kilomentara dalje.

Zagreb

Brzo u Zagreb na najbolji sladoled u Hrvatskoj. Zagreb ima najbolju ponudu klubova i kafića za noćne izlaske, a broj trgovina je toliko velik da vam ni cijeli vikend neće biti dovoljan da pregledate ponudu za šoping.

Source: Photo by xbrchx/Zagreb/123rf

Source: Photo by xbrchx/Zagreb/123rf

Zadar

Restorani, šetnice, kafići, spomenici i muzeji. Zadar ima sve to pa i puno više. Od glazbenih događanja, atrakcija i drugih kulturnih zbivanja. Zadar je top destinacija koju morate posjetiti.

Ljubljana

Na benzinsku po vinjetu i gorivo i pravac u Ljubljanu. Ovaj slikoviti grad pun je kafića uz rijeku i na lokalnim trgovima, a okružen je predivnim mostovima i parkovima. Ljubljana ima sve, od zabavnih događanja, vrhunskih restorana pa do top hotela i velikog broja atrakcija.

Sarajevo

Svi na ćevape u Sarajevo. Bez šale, Sarajevo ima jednu od najboljih gastro ponuda u regiji, a hoteli su i više nego povoljni. Kultura i povijest Sarajeva je bez premca i svatko bi trebao barem jednom u životu posjetiti ovaj grad. Zašto ne ovaj mjesec i to s prijateljima. Putovati možete vlakom,automobilom ili autobusom.

Leave a Reply