Najbolje plaže na otoku Krku

Za sve koji planiraju ljetovanje na Krku donosimo popis ponajboljih plaža na otoku. Kako otok Krk ima na desetke odličnih plaža malo smo skratili popis i predstavili baš one najbolje. Ako vas zanimaju i neke druge plaže u manjim mjestima slobodno nam se javite na linkove ispod.

Plaža Ježavac

Ovo je plaža kampa Ježavac na 10min pješke od grada Krka. Odlična plaža za kupanje i relativno plitko more.

Plaža Meline

Plaža Meline je predivna plaža koja ima plitko more i odlična je za obiteljski odmor s djecom.  Nalazi se u uvali Soline. Zbog uvale i plitkog mora voda je ovdje uvijek toplija par stupnjeva. Za boravak na 50m od plaže birajte apartman Eeste.

Plaža sv. Marak

Ova predivna plaža se nalazi u malom mjestu Risika između Vrbnika i Šila. Malo je ljudi ovdje pa ćete imati dosta prostora za odmor na plaži 🙂

Plaža Pećine

Pješčana plaža u Šilu je jedna od najboljih na otoku. Ako tražite pješčanu plažu ovo je izbor za vas.

Plaža Potovošče

Odlična i velika plaža (šljunčana) koja se nalazi kod Vrbnika na otoku Krku. Za odmor u blizini plaže izaberite HOTEL ARGENTUM.

Vela Plaža

Vela plaža je najbolja plaža u Baškoj na Krku. Vrlo popularna plaža koja će uvijek biti puna.  Kombinacija šljunka i pijeska. Plaža je duga više 1.5 km. Za boravak blizu ove plaže izaberite apartman Toni koji se nalazi samo 200m od plaže.

Plaža Oprna

Još jedna predivna plaža, a nalazi se kod stare Baške.  Isto kao i Vela plaža i ova je u kombinaciji šljunak i pijesak.  Za boravak birajte odličan apartman NADIA.

Malin draga

Plaža Malin Draga ima plavu zastavu i nalazi se u Malinskoj na Krku. Nama osobno omiljena plaža. Za bravak blizu plaže izaberite studio Bellona.

Imate li vi svoju omiljenu plažu na Krku?

Pošaljite nam fotke plaža s otoka Krka na fejs grupu.

Vidi više:

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

creditas. Krk by BLinder/123rf

Leave a Reply