Najbolje destinacije za parove u srpnju

Najbolje destinacije za parove u srpnju. Planirate putovanje u srpnju i tražite odlične destinacije za parove? Pogledajte naše preporuke gdje putovati i što vidjeti u srpnju. Ovo je članak za sve one parove koji traže romantične destinacije za putovanja u srpnju.

Source: NataliaAnasimova/123rf

Source: NataliaAnasimova/123rf

Kanarski otoci, Lanzarote ili Tenerife

Zaboravite na sve probleme i odlučite se odmoriti kako zaslužujete na predivnim kanarskim otocima. Posjetite Lanzarote ili Tenerife ove godine u srpnju. Idilične plaže, super mjesta za jedan road-trip sa rent-a-carom i uživanje u velikom izboru vodenih sportova. Kao šećer na kraju izdvajamo povoljne, a odlične hotel resorte uz plažu. Provjerite cijene smještaja ovdje – hoteli na Lanzarote i hoteli na Tenerifama.

Sicilija

Sicilija je idilično mjesto za romantičan bijeg za parove u srpnju. Predivno more, čarobne plaže i odličan izbor hotela i privatnih villa. Iznajmite autom i upoznajte otok sa stilom. Boravite u hotelu uz plažu, ispijajte koktele uz bazen hotela i uživajte istraživajući jedan od najljepših otoka Europe. Cijene hotela provjerite klikom ovdje – aktualne cijene hotela na Siciliji

Pariz

Pariz je uvijek odličan izbor za romantičan bijeg u dvoje, a u srpnju su cijene nešto jeftinije nego u proljeće ili početkom jeseni pa je ovo odličan izbor i za budžet putovanje. Uživajte u odličnoj hrani, predivni šetnicama, upoznajte grad s najvećim izborom umjetnosti i kulture. Za cijene i putovanja kliknite ovdje – Putovanja u Pariz. Cijene hotela u Parizu – kliknite

Bled

Predivna Slovenija i jezero Bled savršen su izbor za kratko vikend putovanje i za odmor za parove ovog srpnja. Uživajte kupajući se na jezeru, roštiljajte, šetajce, vozite se kočijom i probajte vrhunsku hranu u obližnjim restoranima. Boravite u spa i wellness hotelu i doživite nezaboravne trenutke. Kliknite ovdje – Cijene hotela na jezeru Bled u srpnju.

Mallorca

Mlade ste i tražite cijelodnevnu i cijelonoćnu zabavu? Mallorca će vam pružiti najbolje klubove, kafiće i restorane, a opet u blizini su neke od najljepših plaža na svijetu. Boravite u Palma de Mallorci i posjetite jedan od najslikovitijih gradova na Mediteranu. Za odličan hotel preporučujemo Hotel Rodes koji se nalazi odmah u srcu događanja i na jednoj od najljepših plaža – HOTEL RODES MALLORCA.

Korzika

Korzika je jedan predivan otok koji slovi kao neotkriveni biser za parove. Romantična i slikovita mjesta, predivni stari hotel s čijih se terasa pruža predivan pogled na more i zalazak sunca. Putovanje u srpnju na Korziku iznosi 3500 kuna po osobi za smještaj i avionsku kartu.

Split

Naravno moramo i domaći grad Split staviti na ovaj popis. Grad koji ima sve, od vrhunskih koncerata, sportskih događanja, bogatu povijesti u kulturu te odličan izbor hotela i restorana. Nemojte zaboraviti i na Bačvice. Ove godine najbolje je posjetiti Split u srpnju. Cijene hotela u Splitu u srpnju.

credits. Split by Anshar/can stock photo

credits. Split by Anshar/can stock photo

Leave a Reply