Najbolje destinacije za doček Nove 2020. godine

Za doček Nove godine uvijek je potrebno barem 3mjeseca unaprijed rezervirati putovanje odnosno let i smještaj kako bi osigurali da to napravite jeftino. Ako ste jedan od onih koji čeka lastminute moramo vas razočarati i reći kako lastminute ne vrijedi za Božić ili Novu godinu. Već u studenom rezervirajte barem let, i smještaj za putovanje za Novu godinu. Pogledajte naš izbor za najbolje destinacije za doček Nove 2020. Pronađite smještaj za Novu godinu već danas – JEFTINI HOTELI I APARTMANI.

Haveseen/Maldives/123RF

Haveseen/Maldives/123RF

Maldivi

Nema ništa bolje od ležanja ispod palme ili sjediti na predivnoj bijeloj plaži sa koktelom u ruci i čekati da ponoć otkuca. Vrijeme je savršeno, temperatura mora oko 25, a temperatura zraka oko 28°C. Maldivi su raj na Zemlji i nema boljeg načina za doček Nove godine.

Pariz

Ako ste romantičar onda morate doživjeti doček Nove godine u Parizu. Odlični hoteli, otmjeni restorani i super izbor događanja, ukusnih jela i atrakcija na svakom koraku. Vi i Vaša bolja polovica ćete se osječati bajno u Parizu.

Dubai

Isto kao i kod Maldiva,ali više urbano, moderno i manje plaža, palmi i naravno podjednaka temperatura mora. Dubai je savršen izbor za jedan luksuzni doček Nove godine. Hoteli koji nude bazen na vrhu zgrade s privatnim vatrometom, a pogled u daljinu prema plažama savršen je izbor za doček 2020. godine.

Berlin

Ovdje se nećete kupati, ali Berlin je odličan izbor za jedan ugodan city break i za doček. Na trgu je velik broj koncerata, grad je prepun događanja, a klubovi imaju super scenu sa odličnim dj-ima i vrhunskom gastro ponudom.

London

Ako budete sretni možda neće biti kišovito. Moramo se malo našaliti, ali London je zaista spektakularan izbor destinacije za doček 2018. godine. London je među najboljim gradovima svijeta po broju događanja za vrijeme Božićnih i novogodišnjih praznika.

Mauricijus

Posjetite daleki Mauricijus, izbjegnite gužve i hladnoću u Europi i opustite se uz jedno novogodišnje kupanje, a kasnije uživajte u gozbi delikatesa dok svoj prvi dan u Novoj godini možete provesti istraživajući plaže, morske dubine i slikovita sela na otoku.

Ako ste putoholičar vjerujemo da već sada planirate gdje putovati, a mi se iskreno nadamo kako smo vam barem malo pomogli u izboru vašeg odredišta za doček Nove 2020.godine.

Credits: Carribean photo by Frlolovalena-Can Stock Photo

Credits: Carribean photo by Frlolovalena-Can Stock Photo

Leave a Reply