Najbolje destinacije na Filipinima

Najbolje destinacija na Filipinima. Želite posjetiti Filipine? Možda će vam ovaj teksta pomoći u odabiru destinacije. Predstavljamo nekoliko najboljih destinacija na koje možete putovati i posjetiti na Filipinima. Od Manile pa sve do predivnog Cebu-a. Za avionske karte pogledajte letove klikom ovdje – Putovanja na Filipine. Za smještaj uvijek koristite Booking tražilicu. Jeftina putovanja uvijek možete potražiti na stranici Putujmo Jeftino.

credits. Cebu by curious-travel-photo/can stock photo

credits. Cebu by curious-travel-photo/can stock photo

Cebu

Cebu je otočna provincija na Filipinima i slovi kao jedna od najljepših destinacija na svijetu. Ako volite bogatu floru i faunu te čarobne plaže najbolje je putovati na otok Cebu. Letovi iz Budimpešte ili Munchena mogu se pronaći već od 570 eura za putovanje na otok Cebu.

Palawan

Za mnoge ovo je raj ljepši čak i od Maldiva ili Sejšela. Palawan ima najljepše plaže i predivne, a povoljne hotele i resorte. Palawan slovi kao jedna od najromantičnijih destinacija svijeta i odličan je izbor za egzotično putovanje i medeni mjesec. Obožavati ćete plaže, slikovita mjesta i naravno predivne lokacije za vodene sportove.

Manila

Ovaj mega grad je čudo samo po sebi. Ako volite jeftin shopping, hranu i uživanje razgledavajući velike i slikovite gradove onda je najbolje posjetiti Manilu. Avionske karte za Manilu su najpovoljnije od svih destinacija na Filipinima. Manila je jedna od najpovoljnijih destinacija na svijetu. Jedini veći trošak putovanja je cijena avionske karte, a nju možete pronaći već od 440 eura po osobi.

Borocay

Ovo je naš izbor za top odredište na Filipinima. Omiljena destinacija za medeni mjesec. Savršen izbor luksuznih hotela, predivnih bijelih plaža i plitkog mora. Provjerite cijene noćenja na Borocay-u klikom ovdje – Hoteli i apartmani na otoku Borocay.

Leave a Reply