Najbolja putovanja za Novu godinu – Tenerife

Za Novu godinu ove godine možete putovati na velik broj destinacija, ali izdvajamo samo najbolje od njih i u ovom članku vam predstavljamo putovanje na Kanarske otoke na Tenerife. Savršen izbor za sunčani odmor. Putovanje za Novu godinu stajati će vas oko 3000 kuna za avionsku kartu iz Venecije ili Beča i još oko 1500 kn za 7 dana boravka u hotelu. Cijena po osobi za 7 dana na Tenerifama za Novu godinu tako će vas u prosjeku stajati oko 4500 kuna. Sve pristojbe i takse su uključene u cijenu.

Ako želite rezervirati ovo putovanje možete to napraviti vrlo jednostavno online tako da avionske karte potražite i rezervirate preko Skyscanner tražilice (kliknite na ovaj link), a smještaj preporučujemo da uvijek rezervirate preko naših linkova za stranicu Booking kako bi dobili najbolju cijenu za boravak. Za traženje smještaja preporučujemo da kliknete ovdje – Booking hoteli.

Kada putovati?

Bilo kada između 24.12 i 5.1.2018. Preporučujemo 6-8 dana boravka.

Zašto Tenerife?

Tenerife u siječnju imaju u prosjeku temperaturu od 19-22°C i odličan su izbor ako želite ugodno i toplo vrijeme za vaš odmor.  Tenerife su poznati kao odredište sa odličnim brojem noćnih klubova i vrhunskih restorana koji radi non-stop i u kojima možete probati mnogobrojne specijalitete raznih kuhinja iz Europe.  Ako volite istraživanje otoka onda je vaš odlazak na Tenerife još i više opravdan jer je ovo idealna destinacija za iznajmiti auto (rent-a-car) i voziti se otokom kako bi istražili sve njegove ljepote.

Kada rezervirati?

Što prije! U pravilu barem 60 dana prije Nove godine. Let na stranici Skyscanner, a smještaj na stranici Booking.

Credits: Tenerife by Happyalex/can stock photos

Credits: Tenerife by Happyalex/can stock photos

Leave a Reply