Najbolja putovanja za Novu godinu – Prag

Prag je savršen izbor ne samo za Novu godinu nego i za putovanje tijekom cijele godine. Prag je bajkoviti grad koji je poznat po velikom Božićnom sajmu koji traje i do drugog tjedna u siječnju, a opravdana je top destinacija po pitanju mjesta za izlaske i doček Nove godine. Do Praga ove godine možete avionom iz Zagreba za manje od tisuću kuna. Ako rezervirate putovanje sami bez turističke agencije proći ćete daleko povoljnije.

Ako želite rezervirati ovo putovanje možete to napraviti vrlo jednostavno online tako da avionske karte potražite i rezervirate preko Skyscanner tražilice (kliknite na ovaj link), a smještaj preporučujemo da uvijek rezervirate preko naših linkova za stranicu Booking kako bi dobili najbolju cijenu za boravak. Za traženje smještaja preporučujemo da kliknete ovdje – Booking hoteli.

 

Kada putovati?

Između 24.12.2017. i 3.1.2018

Zašto putovati u Prag?

Jedan od najljepših gradova u Europi. Prag je poznat po vrhunskim kafićima i restoranima, vrlo povoljnim hotelima i po velikom broju događanja za božićne i novogodišnje blagdane. Prag je isto tako idealna destinacija i za romantično putovanje i uživanje u spa i wellness hotelima.

Kada rezervirati?

Putovanje trebate rezervirati već u rujnu jer su trenutno akcije koje će trajati kroz cijeli rujan i uključuju vrlo jeftine letove iz Zagreba i Splita za Prag.  Let na stranici Skyscanner, a smještaj na stranici Booking.

Credits:  Prag by Colac Sorin/123RF

Credits: Prag by Colac Sorin/123RF

 

Leave a Reply