Najbolja putovanja za Novu godinu – Maldivi

Želite se opustiti na jednom od najljepših mjesta na svijetu? Tada je putovanje na Maldive zaista opravdano. Ovo na žalost spada među nešto skuplja putovanja i doček Nove godine na Maldivima će vas u prosjeku stajati oko 7000 kuna po osobi pa i nešto više od toga. Cijene letova za termine oko i na Novu godinu su između 5000 i 6500 kuna, a cijena smještaja na otoku Maafushiju je po osobi oko 1500 kuna za 7-8 dana boravka.

Ako želite rezervirati ovo putovanje možete to napraviti vrlo jednostavno online tako da avionske karte potražite i rezervirate preko Skyscanner tražilice (kliknite na ovaj link), a smještaj preporučujemo da uvijek rezervirate preko naših linkova za stranicu Booking kako bi dobili najbolju cijenu za boravak. Za traženje smještaja preporučujemo da kliknete ovdje – Booking hoteli.

 

Kada putovati?

Između 22.prosinca i 7.siječnja. Provedite na Maldivima barem 7 noćenja. Razlika između noćenja sa doručkom i noćenja sa all inclusive na otoku Maafushiju i nije baš nešto prevelika pa uzmite opciju All inclusive.

Zašto putovati na Maldive?

Najljepša destinacija na svijetu. Rajske plaže, otmjeni i povoljni hoteli koji pružaju odličan izbor spa i wellness usluga i super hrana u all inclusive ponudama. Maldivi su destinacija za istinski hedonizam i voljet ćete svaki trenutak proveden ovdje.

Kada rezervirati?

Već ste trebali, ali još uvijek stignete povoljno rezervirati putovanje. Osigurajte smještaj i let prije listopada jer su lastminute ponude vrlo skupe.  .  Let na stranici Skyscanner, a smještaj na stranici Booking

Haveseen/Maldives/123RF

Haveseen/Maldives/123RF

Leave a Reply