Nacionalni Park – Torres Del Paine (Čile)

Nacionalni park Torres Del Paine nalazi se u južnom Čileu i smatra se jednim od najljepših nacionalnih parkova svijeta. Ovaj NP simbolizira divljinu, zabačenu i neukročenu divljinu koja skriva čaroban svijet životinja i biljaka, a za mnoge ovo je zaista nedostupna destinacija. Ovdje je zabranjeno koristiti vozila, a putovanje ovdje se smatra jednim od onih koje morate imati na svojoj listi želja ako volite divljinu i egzotiku.

Kako do Torre del Paine-a

Do Nacionalnog Parka možete cestom (rent-a-car, bus, organizirani prijevoz) iz Puntas Arena ili iz Puerto Natalesa.. Do Punta Arenasa se ide avionom.  Znači prvo let Zagreb – Santiago Chile pa let za Punta Arenas i zatim bus ili neki drugi način prijevoza.

Smještaj u Nacionalnom Parku

Neposredno uz Torres del paine i u njemu nalazi se dobar broj apartmana i resorta. Cijene od 150 kuna po osobi po noćenju. Oni bolji koštaju oko 400 kn po osobi. Možete pogledati cijene OVDJE – KLIKNI.

Cijena smještaja je iznimno povoljna i možete pogledati cijene odmah na ovom linku.

Kada posjetiti Torres?

Ljeto u Patagoniji je od prosinca do ožujka i to je najbolje vrijeme za posjetiti. Preporučujemo da već u rujnu rezervirate let i smještaj ako želite posjetiti ovo čarobno mjesto.

 

Pogledaj još:

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits. NP Torres del paine, chile by falco from pixabay

Leave a Reply