Mauricijus – Egzotika koju morate doživjeti 

Ako ste oduvijek željeli putovati na neku daleku i super egzotičnu destinaciju onda ste vjerujemo maštali o putovanju na otok Mauricijus. Nije ovo ništa neobično jer Maurcijus je zaista jedna od najpoželjnijih dalekih i egzotični destinacija. Za najbolje putovanje u 2020  godini predlažemo putovanje na Mauricijus.

Kako do Mauricijusa:

Najbolje je sa avionom iz Milana, Beča ili Munchena. Prosjek cijene povratne avio karte je oko 550  eura, ali mogu se pronaći i mnogo povoljnije ponude. Stranica Putujmo Jeftino uvijek ima odličan izbor ponuda za daleke destinacije. Za internet pretragu letova preporučujemo – Skyscanner ili Kayak tražilice.

Cijena smještaja:

Bez obzira što možda vjerujete ili ste negdje pročitali kako je smještaj skup, on je zapravo vrlo povoljan i jedno noćenje u hotelu srednje kvalitete je oko 400 kn za dvokrevetnu sobu. Na stranici Booking možete uvijek pronaći i povoljnije ponude, a odličan izbor je i pogledati dostupne apartmane koji često znaju biti na odličnim lokacijama.

Mauricijus je predivan otok koji ima mnogo rajskih plaža, tirkiznih laguna, slikovite prašume i opčenito odličnu floru i faunu.  Zbog svoje posebne i vrlo romantične atmosfere Mauricjus je mnogo puta bio prozivan jednim od najboljih mjesta na svijetu za odmor, a mnogi engleski turistički časopisi svrstali su ga na vrh ponude za najbolje daleke destinacije.

Jeste li već bili na Mauricijusu ili možda planirate uskoro putovati? Kliknite na tražilicu ispod i pogledajte najbolji izbor hotela i apartmana.

Jeftina putovanja možete pronaći i na stranici Putujmojeftino.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

Credits: Mauricijus by Dibrova/Can Stock Photo

Credits: Mauricijus by Dibrova/Can Stock PhotoBooking.com

Leave a Reply