Kako najjeftinije putovati na odmor u Sevillu

Ako ste se odlučili za jedno predivno, a opet jeftino putovanje ove godine onda predlažemo da to bude upravo putovanje u Sevillu, glavni grad Andaluzije u Španjolskoj. Sevilla će vas očarati svojim ljepotama, a putovanje će biti znatno povoljnije nego što mislite. Ako želite jeftino putovati predlažemo da pogledate letove odmah na stranici Ryanaira i Wizzaira ili gotove pakete let + hotel na stranici Putujmo Jeftino.

Sevilla, dragulj Andaluzije, grad je koji pulsira poviješću, kulturom i nezaboravnim španjolskim čarom. Njegova bogata povijest, spojena s vibracijama modernog života, čini Sevillu savršenim odredištem za putnike koji traže autentično iskustvo. Ovaj vodič će vas provesti kroz sve što trebate znati za planiranje jeftinog putovanja u Sevillu u 2024., od pronalaska povoljnih letova do odabira smještaja koji neće isprazniti vaš novčanik.

Povijest i zanimljivosti:

Sevilla, središte moći tijekom španjolske zlatne dobi, dom je nekoliko UNESCO-ovih svjetskih baština, uključujući prekrasnu katedralu u Sevilli i Alcazar. Njena fascinantna povijest seže od Rimljana do Mavara, čineći grad riznicom kulturnih znamenitosti.

Glavne atrakcije i aktivnosti u Sevilli

Ne propustite posjet Plaza de España, šetnju po živopisnoj četvrti Triana, ili istraživanje starog židovskog kvarta, Barrio de Santa Cruz. Sevillanski flamenco i festivali poput Feria de Abril i Semana Santa nude jedinstveni uvid u lokalnu kulturu.

Kako najjeftinije do Seville

Jednostavno – direktnim letovima Ryanaira iz Beča i Venecije. Druga opcija je let Zagreb – Malaga i zatim bus/vlak do Seville. Letovi Ryanaira za Sevillu koštaju od 29 eura pa na više po karti, ovisno o tome kada je aktivna akcija aviokompanije. Karte se mogu kupiti uvijek na službenoj stranici Ryanaira.

Credits: Seville spain by sean pavone dreamstime

Najbolje vrijeme za posjetiti Sevillu:

Proljeće (travanj-svibanj) i jesen (rujan-listopad) su idealni zbog umjerenih temperatura i manje gužve. Ako želite odlične cijene bitno je vrlo rano napraviti rezervacije zato što je Sevilla jedna od najpopularnijih destinacija u Europi za odmor između travnja i lipnja. Ponude putovanja možete odmah provjeriti ovdje – Putovanja u Sevillu.

Smještaj u gradu:

Sevilla nudi širok raspon smještajnih opcija, od hostela do luksuznih hotela. Preporučujemo booking platforme koje nude mogućnost filtriranja po cijeni i lokaciji. Cijene boravka se kreću od 20 eura po osobi za noćenje na više. Pogledajte ovdje – Najjeftiniji smještaj u Sevilli. Mi osobno predlažemo LA CASA MESTERO, najbolji mid-range hotel za parove za odmor u Sevilli.

Prijevoz:

Grad se može lako istražiti pješice, biciklom ili javnim prijevozom. Razmislite o kupnji Sevilla Card za popuste na prijevoz i ulaznice za atrakcije.

Sevilla nudi bogatstvo iskustava, od povijesnih do kulturnih, sve dostupno i putnicima s ograničenim budžetom. S pravim planiranjem, možete uživati u svemu što ovaj andaluzijski biser nudi, bez potrebe za velikim troškovima. Nadamo se da će vam ovaj vodič pomoći da otkrijete sve čari Seville i učinite vaše putovanje nezaboravnim.

Ako želite inspiracije za putovanje posjetite grupu ispod. Ponude putovanja su aktivne i odmah možete kupiti pakete putovanja na JEFTINA PUTOVANJA HR.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

Credits: Sevilla by Karkoz Photography – Can Stock Photos

Leave a Reply