Kako do najjeftinijeg all inclusive odmora na Maldivima

Putovanja na Maldive su najpopularnija od gotovo svih egzotičnih dalekih putovanja za parove. Najbolji su izbor ne samo za medeni mjesec nego i za zaruke, godišnjice ili jednostavno kao  odličan izbor za odmor od svega izležavajući se na plažama, ispod palmi i s koktelom u ruci. Putovanja na Maldive možete pronaći na Najjeftinijim putovanjima.

Maldivi su savršena destinacija s 365 dana ljeta i imaju jednu od najboljih klima. Temperatura mora na Maldivima je u prosjeku 27°C, a gotovo da ne pada ispod 24°C što znači da i kada je najhladnije na Maldivima je more toplo kao na Jadranu u kolovozu, ako ne i toplije.

Istina je da Maldivima ima kiše od lipnja do listopada, ali ta kiša neće pokvariti vaš odmor. Zapravo više ljudi putuje na Maldive u srpnju i kolovoz nego u veljači iako je u veljači znatno bolje vrijeme i gotovo da nema kiše.

Kiša koja padne traje kratko, a odmah iza njega dolazi sunce, tako da gotovo da i nema dana u godini, a da se ne možete kupati na Maldivima i sunčati. Možete za primjer pogledati youtube videa raznih putnika koji su bili na Maldivima u vrijeme kiše pa vidjeti kako to izgleda.

No zaboravimo na trenutak na sve to i vratimo se na temu iz naslova. Kako do najjeftinijeg all inclusive odmora na Maldivima? Pa jednostavno, morate samo zaboraviti da odmor baš i neće izgledati doslovno kao s razglednica i to je to.

Cijena all inclusive odmor na Maldivima je vrlo niska, oko 1000 eura po osobi za avionsku kartu i 6 dana all inclusive paketa u hotelima, ali ima “caka”, a ona je ta da je to u hotelu na jednom od javnih otoka gdje živi i stanovništo i gdje plaže baš i nisu savršene, ali su zaista lijepe i to neće pokvariti vaš odmor.

Cijena all inclusive na Maldivima na privatnim otocima u skupim all inclusive resortima je dosta visoka i iznosi oko 3500 eura po osobi pa na više. Zna se pronaći i za 2000 eura po osobi neki paket, ali za vrijeme akcija.

Što možete očekivati od jeftinog all inclusive-a na Maldivima?

Pa sve što i od skupog uz naravno to da će ipak plaže biti nešto drugačije, da nećete imati privatnos i diskreciju kao na privatnim otocima gdje možete uživati i svemu javno i s diskrecijom.

Maldivi su muslimanska država i nije lijepo skidati se gol ili piti na javnim mjestima, to neće biti dopušteno pa zaboravite na javne partije i takvu vrstu zabave ako putujete na Maldive i boravite na javnim otocima u hotelima.

Na MAAFUSHIJU – kliknite, imate odlične all inclusive hotele u kojima je boravak oko 500 eura po osobi za 7 dana.

U gradu MALE – kliknite, imate isto par all inclusive hotela već od 400 eura po osobi za 7 dana

To možete imati samo u skupim resortima gdje imate posebnu vilu samo za vas i gdje ne žive stanovnici nego samo rade zaposlenici koji su vrlo ljubazni i koji su tu da vama pruže bolji odmor. Tu postoje malo drugačiji “zakoni”, ali takav luksuz i košta.

Naravno all inclusive hotel od 5000 eura za tjedan dana uvijek je bolje usluge i boljih soba te s boljim plažama od onog hotela koji istih tjedan dana naplati samo 1000 eura, ali to ne znači da će vaš odmor biti išta lošiji.Booking.com

Leave a Reply