Jeftina putovanja u prosincu – gdje putovati

Planirate putovanje u prosinacu? Već ovaj mjesec rezervirajte avionsku kartu i smještaj jer su cijene sada najniže i pravo je vrijeme za rezerviranje putovanja. Predstavljamo vam nekoliko super jeftinih putovanja u prosincu koja jednostavno morate iskoristiti. Pronađite svoj jeftin smještaj na stranici Booking – kliknite ovdje.

credits. Paris by Serrovnik/can stock photo

credits. Paris by Serrovnik/can stock photo

Pariz

Letovi za Pariz trenutno su na akciji i možete putovati za manje od 30 eura avionom iz Venecije. Do Venecije možete busom iz Zagreba ili Rijeke za manje od 200 kn povratno. Pariz je bogat grad predivne kulture i bogate povijesti.

Madrid

Advent u Madridu nešto je posebno što se mora doživjeti. Letovi iz Budimpešte za Madrid u prosincu iznose manje od 70 eura po osobi. Do Budimpešte možete za 260 kn busom ili vlakom iz Zagreba.

Porto

Jedan od najromantičnijih gradova Europe i grad koji čak i u prosincu ima odlično vrijeme i mnogo sunca. Do Porta možete za 50-tak eura iz Milana, a do Milana možete busom za 450 kn iz Zagreba i to povratno.

Skoplje

Trenutno je akcija na letove za Skoplje iz Zagreba i možete si osigurati jeftino putovanje. Cijena povratne karte iznosi manje od 700 kn, a cijena noćenja je oko 100 kn po osobi.

Bukurešt

Avionska karta za Bukurešt iznosi oko 150 eura za letove iz Zagreba. Smještaj je vrlo povoljan. Putovati možete jeftino i iz Ljubljane ili Beograda.

Prag

Ako već ovaj mjesec rezervirate avionsku kartu za bajkoviti Prag kupiti ćete ju za manje od 100 eura po osobi.

Credits:  Prag by Colac Sorin/123RF

Credits: Prag by Colac Sorin/123RF

Leave a Reply