Ideja – ljetovanje u Oslu

Ideja – ljetovanje u Oslu. Zašto ne posjetiti Oslo ove godine? Letovi su jeftini, a i smještaj nije skup ako barem 60 dana prije putovanja rezervirajte smještaj u hotelima i apartmanima.  Trenutno do Osla možete za manje od 1500 kn direktnim letovima iz Hrvatske i daleko povoljnije sa letovima iz Venecije i Budimpešte. Za prijevoz do Venecije i Budimpešte možete koristiti liniju Flixbus.hr koji nude najbolju cijenu za prijevoz autobusima. Cijene hotela u prosjeku iznose oko 2000 kn po osobi za 5 dana boravka u centru grada. Sve apartmane i hotele u centru Osla možete vidjeti klikom na ovaj link – Cijene hotela i apartmana u Oslu.

KUPITE AVIONSKE KARTE KLIKOM OVDJE

Što vidjeti i posjetiti u Oslu?

Za putovanje je najbolje izabrati 3 noćenja, 4 dana kako bi stigli vidjeti velik dio znamenitosti i atrakcija. Za putovanje bi predložili mjesec travanj – lipanj ili kolovoz i rujan, ali u pravilu najbolje je putovati između travnja i listopada, zbog lošeg vremena ne preporučujemo putovanja u zimu osim ako niste ljubitelj zime.

Za vidjeti imate na desetke muzeja, galerija, palača i tvrđava, ali i parkova. Oslo je grad koji je uvijek prepun događanja, koncerata, galerija i drugih društvenih događanja koje se morate vidjeti.

Oslo je jedan od najljepših gradova Norveške, a za vidjeti ima velik broj atrakcija koje se zaista isplate vidjeti. Za jedno iskustvo više preporučujemo odlazak na kratko krstanje. U prosjeku krstarenje traje nekoliko sati  i dobra je ideja za iskustvo više prilikom posjeta Oslu.

Cijene hotela u prosjeku iznose oko 2000 kn po osobi za 5 dana boravka u centru grada. Sve apartmane i hotele u centru Osla možete vidjeti klikom na ovaj link – Cijene hotela i apartmana u Oslu.

Oslo hr

Leave a Reply