Ideja – izlet putovanja sa prijateljima

Ponovno vas pozivamo da se maknete od kauča ili od monitora i da pozovete prijatelje na dvodnevno izlet putovanje. Iako je i jednodnevan izlet odličan, previše vremena odlazi na put tamo i nazad i time vas pozivamo da ipak izaberete putovanja koja trajaju 2 dana, noćenja su jeftina ako sobu ili apartman podijelite sa prijateljima, a imate i daleko više vremena za upoznavanje destinacije, fotografiranje, izlaske…

Credits. Plitvice by Rognar/123rf photography

Credits. Plitvice by Rognar/123rf photography

NP Plitvička Jezera

Ne morate uvijek putovati sa obitelji, Plitvička Jezera su idealna destinacija za putovanje sa prijateljima. Rezervirajte jedan od ovih apartmana – Grand Lakes apartman ili Resort turizam Grabovac (kliknite na linkove) i rezervirajte ih te krenite na roštiljanje, zabavljanje, a pri tome posjetite i Plitvice kako bi vidjeli i doživjeli ljepotu ovog mjesta. Sam boravak u prirodi u apartmanu kraj nacionalnog parka je predivan sam po sebi, a mnogi apartmani nude i besplatne bicikle za vožnje kroz prirodu.

Zadar

Upalite auto, ukrcajte prijatelje i zaputite se u predivni Zadar. Izađite u jedan od mnogobrojnih klubova, odmorite uz plažu i uzmite noćenje u apartmanu kraj plaže i odmorite uz kvalitetan odmor na moru. Za sve one koji su željni upoznavanja povijesti i upijanja kulture, Zadar je pun toga pa niti takvo nešto neće manjkati pri ovakvom putovanju.Booking.com

Motovun

Pravac u Motovun, srednjovjekovni dragulj Istre. Popnite se na vrh, sjednite na pivo i uživajte u vrhunskom pogledu. Naručite specijalitete sa tartufama, odmorite u apartmanu Villa Borgo koja nudi veličanstveni pogled na Istru, a za road-trip sa prijateljima osim Motovuna posjetite Roč, Hum, Grožnjan i Draguć.

Tuheljske Toplice

Ako još uvijek niste vidjeli ovu ponudu – kliknite ovdje, Tuheljske Toplice su najpovoljniji izbor za kupanje u bazenima, wellness i spa odmor za grupu prijatelja. Umjesto da plaćate tisuću kuna za hotel, platite samo 120 kn po osobi za boravak u dvokrevetnoj sobi u hostelu Tuheljska villa. Najbolji izbor za grupu prijatelja. Ponuda koju morate vidjeti.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

Leave a Reply