Destinacije za ljetovanje – Otok Pag

Otok Pag jedan je od najvećih hrvatski otoka i po mnogima je jedan od najboljih otoka za ljubitelje izlazaka i kupanja.  Kako je otok Pag u blizini Zadra odličan je izbor za jednodnevni izlet ukoliko već putujete u Zadar i tamo planirate boraviti. Osim predivnih plaža na otoku Pagu nalaze se odlični noćni klubovi i restorani pa će svatko pronaći nešto korisno za raditi i za zabavu. Smještaj potražite ovdje – hoteli na otoku Pagu.

Za odmor na otoku Pagu preporučujemo period između lipnja i rujna, a odličan je to izbor i za produženi vikend, praznik Tijelovo ili za vikend putovanja u svibnju. Klima je odlična, restorani imaju dobru cijenu, a mnogobrojni apartmani i hoteli ponuditi će vam noćenje po niskoj cijeni ukoliko na vrijeme rezervirate smještaj.

credits. Pag by Dennisvdwater/can stock photo

credits. Pag by Dennisvdwater/can stock photo

Za smještaj na otoku Pagu kliknite na ovu tražilicu ispod ili na link za smještaj iznad. Nakon što kliknete na tražilicu dovoljno je samo upisati datume kada planirate putovati i stranica će vam odmah pokazati cijene noćenja za 1, 2 ili više osoba. Ukoliko planirate ljetovati savjetujemo da već u svibnju rezervirate smještaj za odmor na otoku Pagu jer će se od lipnja cijene promjeniti, a mnogi hoteli i apartmani će već imati rasprodane sobe za cijelo ljeto.Booking.com

Leave a Reply