Destinacije za ljetovanje – Otok Pag

Otok Pag jedan je od najvećih hrvatski otoka i po mnogima je jedan od najboljih otoka za ljubitelje izlazaka i kupanja.  Kako je otok Pag u blizini Zadra odličan je izbor za jednodnevni izlet ukoliko već putujete u Zadar i tamo planirate boraviti. Osim predivnih plaža na otoku Pagu nalaze se odlični noćni klubovi i restorani pa će svatko pronaći nešto korisno za raditi i za zabavu. Smještaj potražite ovdje – hoteli na otoku Pagu.

Pag ima gotovo 270 km razvedene obale s predivnim šljunčanim, kamenim i pješčanim plažama. Pag je odličan izbor ako želite velik broj plaža, toplo more i dobru zabavu.

Za obiteljski odmor na Pagu preporučujemo veliki apartman Cimbal za do 6 osoba i to samo 300 kuna (ukupno) za odmor ovog ljeta. Cijena po noćenju.

Za odmor na otoku Pagu preporučujemo period između lipnja i rujna, a odličan je to izbor i za produženi vikend, praznik Tijelovo ili za vikend putovanja u svibnju. Klima je odlična, restorani imaju dobru cijenu, a mnogobrojni apartmani i hoteli ponuditi će vam noćenje po niskoj cijeni ukoliko na vrijeme rezervirate smještaj.

Najbolja mjesta za odmor na Pagu su:

  • Šimuni
  • Novalja
  • Stara Novalja
  • Zrće
  • Grad Pag
  • Caska

Za smještaj na otoku Pagu kliknite na ovu tražilicu ispod ili na link za smještaj iznad. Nakon što kliknete na tražilicu dovoljno je samo upisati datume kada planirate putovati i stranica će vam odmah pokazati cijene noćenja za 1, 2 ili više osoba. Ukoliko planirate ljetovati savjetujemo da već u svibnju rezervirate smještaj za odmor na otoku Pagu jer će se od lipnja cijene promjeniti, a mnogi hoteli i apartmani će već imati rasprodane sobe za cijelo ljeto.



Booking.com

 

credits: Pag by Dziewul/can stock photo

Leave a Reply